Advertisement

Wenger: Otteluiden katsominen katsomosta ei ole managerille mukavaa

Arsenal kohtaa illalla Chelsean Carabao Cupin välierän ensimmäisessä osassa Stamford Bridgellä. Vierailijoiden manageri Arsene Wenger kärsii tuossa ottelussa kolmen ottelun mittaisesta toimitsijakiellostaan toisen ottelun. Ensimmäisen hän kärsi Nottingham Forestia vastaan FA Cupissa. Tuo ottelu päättyi Arsenalin kannalta katastrofaaliseen putoamiseen jatkosta 4-2 lukemin.

Otteluiden katsominen katsomosta käsin ei ole Wengerin mukaan managerille mukavaa. Stamford Bridgen katsomo on tullut miehelle tutuksi jo aiemminkin. Wenger oli toimitsijakiellossa myös viime helmikuussa joukkueiden kohdatessa Valioliigassa samaisella stadionilla.

Wenger kertoi tuolloin tapahtuneesta mielenkiintoisesta kohtaamisesta stadionilla.

”Istuin miehen viereen, joka sanoi minulle ’Hei. Mitä kuuluu?’ Vastasin hänelle ’Hyvää iltapäivää’. Hän kertoi sen jälkeen olevansa puutarhurini.”

”En edes tuntenut häntä. Hän oli Arsenalin kannattaja, joka meni otteluun Stamford Bridgelle.”

”Se ei ole mukava kokemus.”

Kommentillaan Wenger viittaa Stamford Bridgen stadioniin, joka tekee kommunikaation vaihtopenkillä toimiviin Steve Bouldiin ja Jens Lehmanniin hankalaksi. Wengerillä olisi mahdollista katsoa ottelua myös johtajien aitiosta, mutta matka pukuhuoneisiin kestää kymmenen minuuttia yhteen suuntaan.

Wenger pitää ottelua Chelseaa vastaan erittäin tärkeänä joukkueen karsiuduttua ulos FA Cupista.

”Tapoimme sunnuntaina mahdollisuuden pokaaliin. Keskiviikkona meillä on uusi mahdollisuus, joten totta kai se on tärkeä ottelu.”