Advertisement

Wenger toiveikas Özilin jatkosapimuksen suhteen

Arsenalin manageri Arsene Wenger kertoi eilen Newcastle-voiton jälkeen olevansa toiveikas Mesut Özilin jatkosopimuksen suhteen. Arsenal voitti kotonaan sarjanousijan 1-0 Özilin maalilla. Özilin tulevaisuus on ollut suuri puheenaihe Valioliigassa yhdessä seurakaveri Alexis Sanchezin kanssa. Kaksikolla on käynnissä sopimuksensa viimeinen vuosi ja molemmat ovat oikeutettuja neuvottelemaan sopimuksesta ulkomaalaisten seurojen kanssa tammikuusta lähtien.

Wenger kertoo uskovansa Özilin jatkosopimukseen seuran kanssa eikä seura aio myydä Öziliä toiseen seuraan tammikuun siirtoikkunan aikana.

”Olen kyllä luottavainen, mutta mitä se tarkoittaa? En tiedä”, Wenger vastasi kryptisesti Sky Sportsin esittämään kysymykseen Özilin jatkosta.

Ranskalaismanageri oli erittäin tyytyväinen pelintekijänsä esitykseen lauantain ottelussa.

”On loistava asia, että hän pystyy tuollaisiin maaleihin. Hänelle on tärkeää ottaa tuollaisia riskejä, jotta voi tehdä tuollaisia maaleja.”

”Hän on pelaaja, joka 99-prosenttisesti kontrolloi palloa ja antaa sen sitten toiselle.”

”Onneksi hän otti riskin ja teki tuollaisen maalin. Olen hyvin iloinen myös siitä, että hän onnistui tekemään tärkeän maalin.”

Arsenal on pelannut kotonaan erittäin vahvasti, vaikka eilinen voitto ei tullutkaan helpolla. Tiivis otteluohjelma alkaa painaa pelaajien jaloissa. Arsenal kohtaa seuraavassa ottelussaan kotonaan Liverpoolin ensi perjantaina. Näin seura saa lähes viikon huilin ennen seuraavaa kohtaamistaan. Tuo tulee varmasti joukkueelle tarpeeseen.