Advertisement

Wenger priorisoi yhä Valioliigan Eurooppa-liigan edelle

Arsenalin mahdollisuudet neljän joukkoon Valioliigassa on huvenneet erittäin pieniksi. Toki mahdollisuudet ovat yhä olemassa, mutta ero kyseiseen sijaan on tällä hetkellä jo kahdeksan pistettä. Tästä huolimatta seuran manageri Arsene Wenger priorisoi Valioliigan yhä Eurooppa-liigan edelle. Eurooppa-liigan voittajalle on tarjolla paikka ensi kauden Mestarien liigaan ja esimerkiksi Manchester United käytti tuon oljenkorren hyväkseen viime kauden Eurooppa-liigan voitollaan. Yleisesti uskotaan, että Arsenalin ainoa realistinen mahdollisuus päästä mukaan Mestarien liigaan piilee juuri tämän kauden Eurooppa-liigassa.

”Mourinho teki niin vasta myöhemmässä vaiheessa kautta. He olivat silloin jo välierissä, jossa me emme ole vielä tässä vaiheessa. Meidän fokuksemme on yhä Valioliigassa”, Wenger kertoi lehdistötilaisuudessa ennen Östersundsia vastaan pelattavaa toista osaottelua.

”Eurooppa-liiga on yksi prioriteeteistamme, mutta matka siinä on vielä pitkä. Meidän täytyy selvitä jatkoon huomenna ja katsoa kenet saamme vastaamme seuraavaksi. Keskitymme pärjäämään hyvin myös Eurooppa-liigassa, mutta ideaalitilanne olisi palata Mestarien liigaan Valioliigan kautta.”

Arsenalilla on Östersunds-ottelun jälkeen vuorossa Carabao Cupin finaali Manchester Cityä vastaan ensi sunnuntaina. Tuon jälkeen joukkueet kohtaavat uudestaan Valioliigassa Arsenalin kotiottelussa seuraavana torstaina.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom