Advertisement

West Brom kiinnostunut Liverpool-hyökkääjästä

Tammikuun siirtoikkunan aukeamiseen on enää reilut kaksi viikkoa. Siirtohuhut käyvät kuumana ja etenkin vähälle peliajalle joutuneita pelaajia yhdistellään joukkueeseen jos toiseenkin.

Kun manageri suoraan myöntää olevansa kiinnostunut pelaajasta ollaan kuitenkin jo hieman tornihuhua tukevammalla pohjalla. Niin on käynyt Liverpoolin hyökkääjän Danny Ingsin sekä West Bromwich Albionin managerin Alan Pardew’n kohdalla.

”Olisi hölmöä minulta sanoa, etten pidä Dannysta, koska pidän hänestä todella paljon”, Pardew kommentoi Sky Sportsin mukaan. ”Hänen loukkaantumisensa on ollut todella harmillinen – hänen on täytynyt taistella takaisin ja kaikki toivovat hänelle pelkkää hyvää.”

Ings on toipunut pitkästä loukkaantumisestaan, mutta peliaika Liverpoolin tähtiä vilisevässä hyökkäyksessä on kiven alla. Hän on tällä kaudella päässyt pelaamaan vasta yhdessä liigacupin ottelussa ja yhdessä Valioliiga-ottelussa, viime viikon derbyssä Evertonia vastaan. Peliaikaa on kertynyt noin 25 minuuttia.

Pardew puolestaan on jo sanonut haluavansa vahvistaa tammikuussa West Bromwichin hyökkäystä. Pardew on valmentanut West Bromwichia kahden ottelun ajan, eikä joukkue ole onnistunut vielä maalinteossa. Hän aikoo tavata tällä viikolla West Bromwichin hankinnoista vastaavan Nicky Hammondin keskustellakseen tarkemmin tammikuun siirtokohteista.

”Olen tavannut Nicky Hammondin sopiakseni palaverin tästä asiasta myöhemmin tällä viikolla, joten ehkäpä perjantaina voin kertoa enemmän siitä, minne päin katselemme ja mitä etsimme.”

West Bromwich matkustaa tänään Valioliigassa juuri Ingsin nykyisen seuran Liverpoolin vieraaksi. Ottelu pelataan alkaen kello 22.00 Suomen aikaa.