Advertisement

West Ham kiinnostunut Sevillan keskikenttäpelaajasta

West Ham menetti eilen voittonsa Bournemouthia vastaan kyseenalaisella tavalla Bournemouthin Callum Wilsonin tehtyä 3-3 -tasoitusmaalin aivan ottelun loppuhetkillä. Avustava erotuomari oli tuominnut tilanteen paitsioksi, mutta ottelun erotuomari Stuart Attwell kumosi hänen tuomionsa ja antoi tilanteesta maalin.

Tuosta pistemenetyksestä huolimatta West Hamin tulokset ovat parantuneet uuden valmentajan David Moyesin alaisuudessa jonkin verran. Joukkue on onnistunut juuri ja juuri hilaamaan itsensä pois putoajan paikoilta. Silti tammikuun siirtoikkunassa joukkueeseen lienee tiedossa vahvistuksia. Moyes sanoo olevansa seuran johtoportaan kanssa yksimielisiä seuran tulevasta siirtostrategiasta.

”Puhun heille varsin säännöllisesti ja me olemme ikään kuin päätyneet samoihin ratkaisuihin”, Moyes sanoi London Evening Standardin mukaan. ”Näyttäisi siltä, että haluamme vahvistaa ryhmäämme ja olemme tilanteessa jossa meidän pitääkin. Mutta oikean pelaajan löytäminen ja etsiminen on eri asia. Joskus haluamamme pelaajat eivät ole saatavilla sillä hetkellä.”

Yksi pelaaja, joka on herättänyt Moyesin kiinnostuksen on Sevillan ranskalainen keskikenttäpelaaja Steven Nzonzi. Nzonzi on ajautunut riitoihin Sevillan valmentajan Eduardo Berizzon kanssa eikä ole ollut mukana joukkueen kokoonpanossa sitten marraskuun. Tuo fakta tekee kuitenkin hänen tarkkailemisensa haastavaksi.

”En sanoisi että olemme katselleet häntä, koska hän ei ole pelannut. Jos hän ei pelaa, ei häntä voi tarkkailla”, Moyes totesi. ”Luulen, että jos hän tulisi saataville olisimme kiinnostuneita ja sanon tämän vain koska hän ei jostain syystä pelaa Sevillassa.”

Aiemmin Englannissa Blackburnin ja Stoken riveissä pelannut Nzonzi on ollut kahden edellisen kauden ajan Sevillan keskikentän suurimpia onnistujia. Hän siirtyi Stokesta Sevillaan noin seitsemän miljoonan punnan hintaan, mutta arvo lienee nyt huomattavasti korkeampi. Myös Arsenalin ja Evertonin on huhuttu olevan kiinnostuneita ranskalaisen hankkimisesta.