Advertisement

West Ham -vahti janoaa siirtoa – tähtäimessä MM-kisat

West Ham Unitedin espanjalaismaalivahti Adrián on myöntänyt, että toivoo jättävänsä West Hamin taakseen ja siirtyvänsä uuteen seuraan tammikuun siirtoikkunassa. Siirtohalut ovat käynnistyneet, koska West Hamin manageri Slaven Bilic suosii ykkösvahtinaan kesän uutta hankintaa Joe Hartia.

Hart on pelannut toistaiseksi kaikki kauden Valioliiga-ottelut. Adrián on pelannut tällä kaudella liigacupin ottelut Cheltenham Townia sekä Boltonia vastaan. Hän piti molemmissa peleissä maalinsa puhtaana.

Säännöllinen peliaika keväällä olisi kullan arvoista 30-vuotiaalle Adriánille, jonka haaveissa on paikka Espanjan ensi kesän MM-kisoihin osallistuvassa joukkueessa.

”Valmentaja ei anna minulle paljon peliaikaa tällä kaudella, mutta tilastoni ovat edelleen olemassa. Nyt täytyy vain taistella”, Adrián kommentoi Sky Sportsin mukaan. ”Mahdollisuus pelata maajoukkueessa katoaa myös silloin kun en pelaa. Kun siirtomarkkinat taas aukeavat, sopimukseen pitää päästä koska en ole tyytyväinen tässä tilanteessa. Muiden sarjojen kokeilu? Minua se ei haittaisi. Haluan nauttia jokaisesta sunnuntaista ja sen saavuttaa vain pelaamalla.”

Adrián valittiin ensimmäisen kerran Espanjan maajoukkueeseen elokuussa 2016 maaotteluihin Liechtensteinia ja Belgiaa vastaan. Debyytti jäi kuitenkin tekemättä. Manchester Unitedin David de Gea on Espanjan selkeä ykkösmaalivahti. Muista paikoista Adriánin kanssa taistelevat ainakin Napolin Pepe Reina, Athletic Bilbaon Kepa, Sevillan Sergio Rico ja Villarrealin Sergio Asenjo.

West Hamiin Adrián siirtyi Real Betisistä kesällä 2013. Hän aloitti ensimmäisen kautensa kakkosmaalivahtina, mutta onnistui kevääseen mennessä syrjäyttämään legendaarisen suomalaisvahti Jussi Jääskeläisen. Yhteensä Adrián on West Hamia edustanut 125 ottelussa.