Advertisement

Wilshere: Arsenalin pelaajien luonnetta ei pitäisi kyseenalaistaa

Arsenal on saanut paljon kritiikkiä kuluvalla kaudella. Etenkin viime lauantaisen Watfordille kärsityn tappion jälkeen Arsenalin pelaajien luonnetta epäiltiin suuresti. Watfordin tasoitettua ottelun Arsenal ei saanut luotua juurikaan paikkoja ottaakseen johdon uudelleen haltuunsa. Sen sijaan Watford painosti ottelun lopussa kovaa ja sai loppujen lopuksi tehtyä lisäajalla ottelun johtomaalin.

Ottelun jälkeen Watfordin tasoitusmaalin tekijä Troy Deeney kertoi, että Arsenalin pelaajilta puuttuu henkinen kovuus.

Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere ei ole toistaiseksi kuluvalla kaudella saanut kovin paljon peliaikaa, mutta hän on ottanut kantaa pelaajien saamaan kritiikkiin.

”Pelaajana on kauheaa, jos henkistä vahvuuttasi kyseenalaistetaan. Kun katson pukuhuoneessa ympärilleni huomaan, ettei meidän henkistä vahvuuttamme voi kyseenalaistaa.” Wilshere kertoi.

”Ihmiset yrittävät lannistaa meitä ja ovat aina tehneet niin. En kuitenkaan usko kommenttien olevan oikeutettuja. Teimme Watfordia vastaan paljon virheitä, mutta luonnettamme ei kuitenkaan voi kyseenalaistaa”

”Menemme elämässä eteenpäin. Meillä on seuraava ottelu torstaina Belgradissa ja tämän jälkeen tärkeä ottelu viikonloppuna. Olemme aiemminkin nähneet tämän joukkueen kanssa, että toivumme takaiskuista ja niin teemme nytkin” Wilshere jatkaa.

Arsenalin tappio Watfordille oli joukkueen ensimmäinen kahdeksaan otteluun. Watford on vastaavasti hävinnyt Valioliigassa ainoastaan Manchester Citylle, joten helposta vastustajasta ei todellakaan ole kyse. Tässä mielessä kritiikki saattaa myös olla hieman ylimitoitettua, sillä ennen tappiota joukkue oli pelannut loistavasti.