Advertisement

Wood kumoaa puheet, joiden mukaan hän olisi kieltäytynyt pelaamasta Leedsissä

Burnleyn 18 miljoonan punnan ennätyshankinta Chris Wood kumoaa väitteet, joiden mukaan hän olisi kieltäytynyt pelaamasta Leedsin paidassa Sunderlandia vastaan. Wood siirtyi Turf Moorelle elokuussa ja on aloittanut uudessa seurassaan loistavasti. Hyökkääjä on tehnyt seitsemässä pelaamassaan ottelussa jo kolme maalia.

Uusiseelantilaisen siirto on luonnollisesti aiheuttanut keskustelua pelaajan vanhan joukkueen fanien keskuudessa. Leeds pelasi Sunderlandia vastaan päivä siirtosumman hyväksymisen jälkeen ja kuitenkin kaksi päivää ennen kuin siirto varsinaisesti hyväksyttiin. Todellisuudessa hyväksytty tarjous jätettiin vain 24 tuntia ennen ottelua, joka esti häntä pelaamassa ottelussa. Woodilla ei näin ollen ollut asiaan mitään sanomista.

Wood kertoo olevansa ammattilainen eikä olisi ikinä jättänyt Sunderland-ottelua väliin, mikäli olisi voinut asiaan vaikuttaa.

”Ihmiset eivät ymmärrä, että Leedsille jätetyssä tarjouksessa oli ehto, jonka mukaan en saanut pelata Sunderlandia vastaan” Wood kertoo haastattelussa The Independentille.

Leeds oli kertonut Woodin agentille hyväksytyn tarjouksen jälkeen, etteivät he halua pelaajan pelaavan Sunderland-ottelussa. Woodia pyydettiin jäämään hotellihuoneeseensa odottamaan, koska Leeds ei halunnut rasittaa joukkueen muita pelaajia Woodin siirron takia.

”He pyysivät minua jäämään hotelliin, koska he eivät halunneet keskittymisen ottelua varten häiriintyvän” Wood kertoo.

Wood teki Leedsille viime kaudella 27 maalia Mestaruussarjassa. Kuluvallakin kaudella hän ehti osua kolmessa pelaamassaan ottelussa kertaalleen.