Advertisement

Zlatanin paluu jakaa mielipiteitä – ”Mielestäni hän vain hidasti peliä”

”Ihmiset sanovat hänen olleen mahtava viime vuonna, tehden 28 maalia, mutta Man United ei koskaan näyttänyt voittajilta Valioliigassa viime vuonna.”

Zlatan Ibrahimovicin vuoden mittainen sopimus Manchester Unitedin kanssa jakaa mielipiteitä asiantuntijoiden keskuudessa.

Viime keväällä loukkaantumiseen päättynyt Zlatanin ensimmäinen kausi Valioliigassa saa jatkoa, ruotsalaisen solmiessa vuoden pituisen jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa. Kannattajien ja Zlatan-fanien mielestä uutinen on ollut mitä positiivisin, mutta Sky Sportsin asiantuntija Paul Mersonin mielestä kuninkaan paluu voi rikkoa joukkueen.

”Mies on legenda, enkä käytä sitä termiä usein, hän on ilman muuta legenda, hän on voittanut mestaruuksia seitsemässä eri maassa, et pysty siihen pelkällä tuurilla. Mutta ajan edetessä, Manchester United on parempi joukkue ilman häntä, ja heillä on parempi mahdollisuus voittaa Valioliiga ilman häntä”, Merson kommentoi.

”Älkää ymmärtäkö minua väärin, olen ollut suuri fani vuosien varrella, mielestäni hän on ollut mahtava. Ihmiset sanovat hänen olleen mahtava viime vuonna, tehden 28 maalia, mutta Man United ei koskaan näyttänyt voittajilta Valioliigassa viime vuonna.”

”Katso heitä nyt, kun hän ei ole joukkueessa heillä on Paul Pogba, Romelu Lukaku ja Marcus Rashford hyökkäyksessä, heillä on Henrikh Mkhitaryan antamassa millintarkkoja läpisyöttöjä. He pelaavat 100 kilometrin tuntivauhdilla, ja kukaan ei tähän mennessä ole pystyneet pysäyttämään heitä.”

”Viime vuonna Zlatan oli hyvä, mutta kukaan muu ei ollut. Se ei voita sinulle Valioliiga-mestaruutta, kaikkien pitää olla hyviä. Mielestäni hän vain hidasti peliä viime kaudella.”

Thierry Henry uskoo Zlatan Ibrahimovicin löytävän takaisin huippuvireeseen. Kuva: Alloverpress.fi

Niin ikään Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevä Thierry Henry, on puolustanut Zlatania ja hänen paluuta, ja uskoo yhä ruotsalaisen antavan joukkueelle niin henkistä kuin fyysistä vahvuutta.

”He pitivät Zlatanin, ja luulen Zlatanin pitävän tätä omana haasteena. Hän haluaa tehdä lisää, ja hän ei ole voittanut mestaruutta vielä”, Henry aloitti.

”Hänen läsnäolo tekee hyvää Lukakulle, niin kuin myös Rashfordille. Rashford puhui tästä viime vuonna, hän [Zlatan] tietää miten pukukopin saa ruotuun.”

”Ensinnäkin, hän on näyttänyt meille yhä pystyvänsä hyviin suorituksiin. Kyllä, joillekin hän tulee olemaan kysymysmerkki, pystyykö hän samaan [kuin ennen loukkaantumista], mutta minulla ei ole siitä epäilystäkään.”

Zlatan Ibrahimovicin paluusta pelikentille ei vielä ole tarkkaa tietoa, ja voi hyvin olla, että tähtihyökkääjä nähdään tositoimissa vasta talvella. Man Unitedin matka Valioliigassa jatkuu lauantaina Old Traffordilla, kun vieraaksi matkustaa Leicester City.