Advertisement

Agüero toipuu polvileikkauksesta – MM-kisat yhä kalenterissa

Manchester Cityn hyökkääjä Sergio Agüero on paljastanut käyneensä polven tähystysleikkauksessa, josta hän parhaillaan on toipumassa. Agüero kertoi asiasta tänään Twitter-tilillään.

”Olen toipumassa polven tähystysleikkauksesta”, Agüero twiittasi. ”Olen täysin motivoitunut päästäkseni pian takaisin kentille.”

Agüero ei ole ollut Cityn avauskokoonpanossa sitten maaliskuun alun Chelsea-ottelun. Hän tuli vaihdosta kentälle niin Manchester Unitedia vastaan Valioliigassa kuin Liverpoolia vastaan Mestarien liigassakin, mutta ilmeisesti rasitti polveaan sen verran, että se vaati lisähoitoa. Cityn managerin Pep Guardiolan mukaan myös Ashley Youngin taklaus Manchesterin derbyssä vaikutti asiaan.

”Emme voi unohtaa, että hän oli yhden kuukauden sivussa loukkaantuneena”, Guardiola sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Hän teki hurjan työn koska Ashley Youngin United-pelissä tekemän taklauksen jälkeen hän ei polviongelmansa vuoksi pystynyt harjoittelemaan, silti hän pelasi viimeiset 20 minuuttia Liverpoolia vastaan ja sanoi ottelun jälkeen: ’en pysty juoksemaan, olen kovissa kivuissa, en pysty juoksemaan'”

City on jo varmistanut Valioliigan mestaruuden tälle kaudelle. Koska joukkue ei muissa kilpailuissa ole enää mukana, ei Guardiolalla ole mikään hätä kiirehtiä Agüeroa takaisin kentälle. Kaikki päätökset tehdään nyt varmasti Agüeron MM-kisat mielessä. 29-vuotiaalle Agüerolle on kaavailtu isoa roolia kisoissa, jotka saattavat hyvin jäädä hänen viimeisikseen.

”Hän ei varmaankaan ole valmis vielä Swanseaa vastaan mutta toivottavasti viimeisiin otteluihin jos tarvitsemme häntä ja eritoten MM-kisoihin”, Guardiola kommentoi.

Guardiolan mainitsema Swansea-ottelu pelataan Manchester Cityn kotikentällä Etihad Stadiumilla sunnuntaina alkaen kello 18.30 Suomen aikaa.