Advertisement

Alex Iwobi saamassa seuraltaan rangaistuksen oltuaan discossa ennen FA Cupin ottelua Nottighamia vastaan

Jalkapallo Valioliigatasolla on ammattilaisten laji. Tämän sai oppia kantapään kautta Arsenalin nuori keskikenttäpelaaja Alex Iwobi, joka teki juniorimaisen hölmön ratkaisun ja lähti perjantai-lauantai välisenä yönä discoilemaan. Tilanteessa ei olisi muutoin ollut välttämättä suurempia ongelmia, mutta pelaaja oli avauskokoonpanossa sunnuntaina pelatussa ottelussa, jossa Nottingham Forest tiputti Arsenalin FA Cupista 4-2 voitollaan.

Englantilainen Mirror julkaisi Iwobista kuvan lontoolaisessa yökerhossa aamuyöstä. Seuran manageri Arsene Wenger on kertonut, että hänen pitää vielä jutella pelaajan kanssa asiasta. Pelaaja tulee Wengerin mukaan saamaan seuralta sakot toimistaan.

”Hän tulee saamaan sakot”, Wenger kertoi Chelseaa vastaan pelattavan Carabao Cupin välierän lehdistötilaisuudessa.

”Ensinnäkin pitää olla varovainen ulos tulevien uutisten kanssa. Hänestä kirjoitetun reportaasista voi saada vaikutelman, että hän olisi käyttänyt huumeita. En usko hänen olleen mukana sellaisessa.”

”Hän on ollut ulkona juhlimassa ja ollut ulkona myöhään.”

Nottingham Post kirjoittaa, että Iwobia odottaisi peräti 60 000 punnan sakot, mikäli seura toteaisi pelaajan rikkoneen seuran sääntöjä. Iwobin otteet kentällä eivät herättäneet paljonkaan intoa Arsenalin kannattajissa. Tämän jälkeen tilanne ei nuoren pelaajan suhteen ainakaan helpota.