Advertisement

Alexis Sanchezilta jäänyt doping-testi väliin – vastaavista tapauksista langetettu pelikieltoa

Euroopan jalkapalloliiton Uefan dopingtestaajat saapuivat Arsenalin harjoituskeskukseen Lontoon Colneyyn ottamaan dopingnäytteitä ja samanaikaisesti Sanchez oli viimeistelemässä sopimustaan Manchesterissa. Sanchez oli yksi pelaajista, jonka piti antaa dopingnäyte.

Espanjalainen Sport-lehti kertoo, että Uefan dopingtestaajat ovat raportoineet poissaolosta Uefalle, ja sekä Arsenalin että Manchester Unitedin täytyy antaa selitys, miksi Sanchezilta jäi testi väliin.

Sanchez siirtyi maanantaina Unitediin ja vaihtokaupassa Henrikh Mkhitaryan Arsenaliin. Sanchezin on odotettu pelaavan jo perjantaina Englannin FA cupin ottelussa.

Lähes vastaava tapaus tapahtui Manchester Unitedissa vuonna 2003: Rio Ferdinandilta jäi testi väliin ja hän sai kahdeksan kuukauden kilpailukiellon. Ferdinand perusteli tuolloin poisjääntiään unohduksella.

Sanchezin mahdollinen pelikielto olisi kova takaisku Manchester Unitedille, kuten myös 29-vuotiaalle Chilen maajoukkuepelaajalle, joka pelaa tällä hetkellä uransa huipulla.