Advertisement

Amanda Staveley haluaa edelleen ostaa Newcastlen

Newcastlen omistaja Mike Ashley hylkäsi aiemmin tällä viikolla menestyksekkäänä liikenaisena tunnetun Amanda Staveleyn tekemän 250 miljoonan punnan ostotarjouksen Newcastlen jalkapalloseurasta. Lokakuussa Ashley kertoi haluavansa kipeästi myydä 10 vuotta johtamansa seuran, mikäli löytyy sopiva ostajaehdokas. Staveley yrityksineen vaikutti juuri tuollaiselta vaihtoehdolta. Staveleyn tekemä tarjous seurasta on kuitenkin Ashleyn mielestä liian pieni, jonka johdosta hän hylkäsi tarjouksen. Staveley haluaa kuitenkin edelleen seuran itselleen, muttei ole vielä tehnyt paranneltua tarjousta.

”Olen yhä todella kiinnostunut”, Staveley kertoi The Timesille.

”Tarjous on yhä pöydällä.”

”Tämä on sijoitus ja sen täytyy olla pitkän tähtäimen sijoitus. Newcastlea johdettaisiin kuin yritystä. Haluamme siitä menestyvän ja kukoistavan yrityksen, joka on erittäin keskeinen osa kaupunkia.”

Rafael Benitez tekee uskomatonta työtä. Haluamme Rafan olevan osa tätä projektia.”

Newcastlen omistaja ei kuitenkaan ole tällä hetkellä halukas myymään seuraansa tarjouksessa olevalla summalla, mutta seura on silti Ashleyn mukaan edelleen myytävänä.

”Ashley on tyytymätön heidän lähestymiseensä ja pitää käytyjä neuvotteluita ajan haaskauksena. Joukkue pysyy edelleen myytävänä”, Newcastlen lähde kertoi BBC:lle.

Staveleyllä on kokemusta Valioliigaseurojen ostoneuvotteluista, sillä hän oli avustamassa Sheikh Mansourin ostaessa Manchester Cityn 2009 ja hänen kerrotaan myös johtaneen Dubai International Capitalin ostoyritystä Liverpoolista 2009.