Advertisement

Ander Herreralle kahden ottelun pelikielto

FA Cupin puolivälierässä Chelseaa vastaan punaisen kortin saanut Ander Herrera on tuomittu kahden ottelun pelikieltoon. Englannin jalkapalloliitto FA vahvisti pelikiellon tänään.

Herrera sai maanantaina pelatussa FA Cupin puolivälierässä ensimmäisellä puoliajalla ulosajon kahden keltaisen kortin seurauksena. Ensimmäinen varoitus tuli tilanteesta, jossa Herrera torppasi Eden Hazardin juoksulinjalta. Punaiseen korttiin johtaneessa tilanteessa Herrera kaatoi niin ikään Hazardin.

Pelikielto on kahden ottelun pituinen, sillä kyseessä on Herreran toinen punainen kortti tällä kaudella. Herrera ajettiin ulos aiemmin lokakuussa pelatussa ottelussa Burnleya vastaan.

Herrera kärsii pelikieltonsa Manchester Unitedin kohdatessa Middlesbroughin ja West Bromwichin kahdessa seuraavassa ottelussa Valioliigassa. Hän on kuitenkin joukkueen käytettävissä, kun Manchester United kohtaa ensi torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälierän toisessa osaottelussa Rostovin.

Isoon rooliin keskikentällä nousseen Herreran poissaolo on Manchester Unitedille takaisku, kun samaan aikaan myös ykköshyökkääjä Zlatan Ibrahimovic kärsii kolmen ottelun pelikieltoaan.

Herreran punainen kortti herätti tunteita, sillä kaksi keltaista korttia tulivat joidenkin mielestä liian heppoisin perustein. Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho piti itsensä hillittynä pelin tauottua ja tyytyi vihjaamaan vain epäsuorasti päätöksen epäoikeudenmukaisuuteen.

”Voimme kaikki analysoida tilannetta erilaisista näkökulmista. Katsoimme kaikki ottelun ulosajoon asti ja sen jälkeen. Voimme verrata päätöksiä näistä kahdesta keltaisesta kortista ja niistä keltaisista korteista, joita ei annettu.”, Mourinho totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.