Advertisement

Arsenal rämpii syvissä vesissä – Bournemouth piti pisteet kotonaan

Arsenalin tilanne näyttää tällä hetkellä katastrofaaliselta. Joukkuetta ravisuttavat superpelaajien lähtöhuhut, pelit eivät kulje ja manageri katsoo otteluita katsomosta kritisoituaan tuomaritoimintaa aiemmissa otteluissa. Jälkimmäiseen Arsene Wengerillä on ollut ehkä jonkinlainen oikeus, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että kaudesta on tulossa pahin katastrofi Wengerin aikakaudella.

Bournemouthia vastaan pelatussa ottelussa kaikki näytti tuloksen kannalta hyvältä pitkään, sillä Hector Bellerin oli vienyt vierailijat johtoon 51. peliminuutilla. Bournemouth pääsi kuitenkin tasoittamaan ottelun 70. minuutin kohdalla Arsenalin puolustuksen hölmöillessä. Callum Wilson sai loistavan keskityspallon Ryan Fraserilta ja sekä maalivahti Petr Cech että Arsenalin puolustajat jäivät ihmettelemään, mistä Wilson ilmestyi tämän tasoittaessa ottelun.

Neljä minuuttia myöhemmin nähtiin jälleen Arsenalin puolustukselta heikkoa toimintaa, kun Rob Holding yritti saada Wilsonin paitsioansaan tässä pahasti epäonnistuen. Wilson siirsi pallon taakse Jordon Ibelle, joka teki uransa toisen Valioliigamaalin ja samalla ottelun voitto-osuman kotijoukkueelle.

Arsenal ei saanut tämän jälkeen todellista kirivaihetta päälle ja kotijoukkue otti heille tärkeät pisteet taistelussa putoamista vastaan. Vastaavasti tappio tarkoitti neljän kärjen karkaavan Arsenalilta entisestään. Ero tällä hetkellä neljäntenä majailevaan Chelseaan on jo kahdeksan pistettä ja viidentenä oleva Tottenhamkin on jo viiden pisteen päässä.

Seuraavassa ottelussa Wenger pääsee itse sentään vaihtopenkin päähän, mutta nykyisellä menolla tuosta ei ole joukkueelle mitään iloa.