Advertisement

Atletico Madridin Diego Costa sivussa ensimmäisestä osasta Arsenalia vastaan

Atletico Madrid matkustaa ensi torstaina Arsenalin vieraaksi Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osassa. Joukkueen hyökkääjä Diego Costa joutuu jättämään ottelun loukkaantumisen takia väliin. Costa on ollut Chelseassa pelatessaan Arsenalille erittäin hankala vastustaja. Näillä näkymin Costa on kuitenkin pelikuntoinen Madridissa pelattavassa toisessa osassa.

”Lääkärit kertovat meille vielä tarkemmin, mutta en usko hänen pystyvän pelaamaan torstain pelissä”, joukkueen manageri Diego Simeone kertoi lehdistötilaisuudessa ennen sunnuntaina Real Betisiä vastaan pelattavaa ottelua.

”Meille on aina tärkeää suoriutua hyvin. Meidän on taisteltava parantaaksemme peliämme ja pitääksemme sijoituksen La Ligassa.”

”Kohtaamme joukkueen, joka pelaa erittäin hyvin. He ovat voittaneet kuusi ottelua putkeen ja pelaavat hyvää jalkapalloa.” Simeone kertoo Betisistä.

Costa on jatkuvasti ottanut yhteen kentällä Arsenalin pelaajien kannalta ja on ollut joukkueen puolustajille erittäin vaikeasti pideltävä hyökkääjä. Arsenalin kannattajille ja pelaajille Costan loukkaantuminen on varmasti mieluista uutinen.

Costa loukkasi takareitensä 1-0 tappioon päättyneessä ottelussa Sporting Lissabonia vastaan Eurooppa-liigan puolivälierien toisessa osassa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom