Advertisement

Brightonin Hemedillä ikimuistoinen hetki paidanvaihdossa Zlatanin kanssa

Manchester United voitti Brightonin niukasti 1-0 kotonaan Old Traffordilla. Ottelun ainoan maalin iski Ashley Young laukauksella, joka kimposi Lewis Dunkin kautta ohi Brightonin maalivahdin. Brightonin kärkipelaaja Tomer Hemed koki ikimuistoisen hetken ottelun jälkeen, kun hän sai vaihtaa pelipaitoja Manchester Unitedin Zlatan Ibrahimovicin kanssa.

Zlatan on miljoonien pikkupoikien idoli, mutta myös Valioliigasta löytyy miehen vankkumattomia kannattajia. Hemed vaikuttaisi myös kuuluvan tähän joukkoon. Nyt Hemed kuuluu myös siihen onnellisten joukkoon, jolla on hallussaan Zlatanin virallinen ottelussa käyttämä pelipaita.

Hemed latasi kuvan itsestään Zlatanin paidan kanssa ja kertoo, ettei paitaa vaihdeta Zlatanin kanssa, vaan Zlatanin paita vaihtaa sinut.

https://www.instagram.com/p/Bb9GqIhDKWJ/

Hemed ei pelannut ottelussa kuin 15 minuuttia, mutta matka Old Traffordille ei ollut todellakaan turha. Paita on loistava tuliainen, vaikka pisteet jäivätkin kotijoukkueelle.

Brighton taisteli ottelussa hyvin. Unitedin manageri Jose Mourinho oli sitä mieltä, että hänen joukkueensa olisi ansainnut ottelussa enemmän maaleja. Tähän United ei kuitenkaan pystynyt ja tapa jolla United teki ottelun voittomaalin, jättää paljon jossiteltavaa vierasjoukkueen leirissä.

Brighton on tullut Valioliigaan jäädäkseen ja esittänyt muiden sarjanousijoiden Huddersfieldin ja Newcastlen tapaan ajoittain erittäin viihdyttävää jalkapalloa.