Brøndbyltä loistava nousu Midtjyllandia vastaan

Tanskan Superliigan mestaruus on tässä vaiheessa enää kahden kauppa. Tittelistä taistelevat tosissaan vain FC Midtjylland sekä Brøndby. Joukkueet kohtasivat eilen sarjan kärkiottelussa ja ottelusta muodostui todellinen trilleri. Kotijoukkue Midtjylland johti ottelua 17. minuutin pelin jälkeen 2-0 Gustav Wikheimin kahdella maalilla. Brøndby kavensi taukotilanteeksi 2-1 Kamil Wilczekin toimesta.

Midtjylland joutui taipumaan uudestaan vasta ottelun 80. minuutilla, kun Wilczek iski illan toisen osumansa. Neljä minuuttia myöhemmin Brøndby teki ottelun voitto-osuman Anthony Jungin toimesta. Brøndbyn loistavan nousun myötä joukkue on askeleen lähempänä mestaruutta. Ero Midtjyllandiin on nyt kolme pistettä. Mitään ei ole vielä ratkaistu ja joukkueet kohtaavat vielä uudestaan 14. toukokuuta.

Teemu Pukki sekä Paulus Arajuuri olivat molemmat Brøndbyn avauksessa, mutta joutuivat vaihtoon ottelun aikana. Arajuuri vaihdettiin kentältä jo ensimmäisellä puoliajalla. Midtjyllandin puolelta Tim Sparv pelasi täydet minuutit. Markus Halsti pääsi tositoimiin toisella puoliajalla vaihtopenkiltä.

Molemmilla joukkueilla on vielä seitsemän peliä jäljellä sarjassa. Suomalaisten taistelu Tanskan mestaruudesta käy siis edelleen kiivaana ja molemmille joukkueille kaikki on vielä mahdollista. Sarja päättyy toukokuun 21. päivä pelattavaan kierrokseen.