Advertisement

Chelsea-tähti katuu päätöstään lähteä pois Juventuksesta

Chelseassa loistavan alkukauden pelannut hyökkääjä Álvaro Morata on kertonut, että katuu päätöstä palata Juventuksessa vietetyn lainakauden jälkeen takaisin Real Madridiin. Pelaajan mukaan häntä kohdeltiin Real Madridissa sinne palattuaan edelleen aivan lapsena, vaikka takana oli loistava kausi italialaisjättiläisen joukkueessa. Morata teki Juventuksessa kahden kauden aikana 63 ottelussa 15 maalia ja kehittyi omien sanojensa mukaan Italiassa pelaajana hyvin paljon.

”He kohtelivat minua samana lapsena, joka kaksi vuotta aiemmin lähti Juventukseen.” Morata pohtii.

”Saapuessani Italiaan tunsin itseni lapseksi. Palattuani Espanjaan koin olevani oikea pelaaja. Minun ei olisi ikinä pitänyt lähteä Italiasta ja Juventuksesta.” Morata sanoo.

”Kaipaan Italiaan hyvin paljon. Vaimoni haluaa asua Espanjassa, minä Italiassa.” Morata jatkaa.

Morata on kertonut aiemmin Chelsean managerilla Antonio Contella olleen suuri merkitys sille, miksi pelaaja saapui Lontooseen. Conte toimi Moratan valmentajana myös Juventuksessa hetken aikaa Moratan saavuttua torinolaisjoukkueeseen vuonna 2014.

Moratan mukaan sopeutumista Lontooseen ja Chelsean joukkueeseen ovat auttaneet suuresti sekä Conte että espanjaa puhuvat joukkuetoverit.

”Tunsin Conten ja eikä minulle ollut vaikeaa ymmärtää hänen filosofiaansa jalkapallosta. Joukkuetoverini ottivat minut hyvin vastaan. Meillä on monta espanjalaista joukkueessa. Cesar Azpilicuetan, Marcos Alonson, Cesc Fabregasin sekä Pedron avulla sopeutuminen on ollut helpompaa.

Moratalla on alla tällä hetkellä kolmen ottelun maaliton putki. Chelsea matkustaa tiistaina AS Roman vieraaksi Mestarien liigassa. Tuossa ottelussa Morata varmasti haluaa palata takaisin maalintekijäksi joukkueessaan. Ottelu on joukkueelle erittäin tärkeä taistelussa Mestarien liigan kahdesta jatkopaikasta, joista se kamppailee Atletico Madridin sekä AS Roman kanssa erittäin tasaisesti.