Advertisement

Chicharito avoin siirrolle pois West Hamista

Vasta viime kesänä West Ham Unitediin Saksan pääsarjan Leverkusenista siirtynyt meksikolaishyökkääjä Javier ”Chicharito” Hernández saattaa olla vaihtamassa maisemaa jälleen jo tämän siirtoikkunan aikana. Chichariton agentin Eduardo Hernandezin mukaan mies haluaa pelata mahdollisimman paljon. Jos West Hamissa ei säännöllistä peliaikaa ole tarjolla, on ainoa vaihtoehto siirtyä muualle.

Chicharito on tehnyt tällä kaudella 18:ssa pelaamassaan Valioliiga-ottelussa viisi maalia. Hän oli kuitenkin loukkaantuneena sivussa juuri silloin kun West Ham vaihtoi manageria. Uuden managerin  David Moyesin aikana hän ei ole kunnolla mahtunut kentälle. Loukkaantumisensa jälkeen hän on ollut vain kerran avauskokoonpanossa Valioliigassa. Viime viikonloppuna hän tuli Bournemouth-ottelussa vaihdosta loukkaantuneen Manuel Lanzinin tilalle ja teki ensimmäisen maalinsa sitten lokakuun.

”On joitakin seuroja jotka ovat kiinnostuneita hänen palveluksistaan. Hän on pelaaja, jonka kaikki tietävät ja äärimmäisen ammattimainen”, sanoi Eduardo Hernandez asiakkaastaan Sky Sportsin mukaan. ”Keskitymme löytääksemme seuran, jossa hän saa pelata niin paljon kuin mahdollista. Se on kaikkein tärkeintä. Javier on henkilökohtaisesti pyytänyt sitä. Hän on toistuvasti vaatinut, että etsimme seuran joka todella tarvitsee hänen tyyppistään pelaajaa koska mitä hän haluaa, on pelata, pelata ja pelata.”

Sky Sportsin tietojen mukaan West Ham on avoin kuuntelemaan tarjouksia Chicharitosta. Tuore loukkaantumissuma West Hamin hyökkäyspäässä saattaa kuitenkin muuttaa seuran suunnitelmia. Chicharito saattaa löytää itsensä taas avauskokoonpanosta hyvinkin pian.