Advertisement

Conte kritisoi Morataa – ”en ole kovin iloinen”

Chelsea joutui keskiviikko-iltana tekemään täyden päivätyön kammetakseen Mestaruussarjassa pelaavan Norwichin.

FA Cupin kolmannen kierroksen ottelu päättyi sekä varsinaisen peliajan, kuin myös jatko-ottelun jälkeen 1-1 -lukemiin, joten voittajaa haettiin rangaistuspotkukilpailusta, jossa Chelsea oli parempi maalein 5-3.

Ottelusta jäi paljon hampaankoloon kotijoukkueelle jatkopaikasta huolimatta, sillä jatko-ottelu toisella puoliskolla peräti kaksi Chelsea-pelaajaa ajettiin ulos punaisilla korteilla.

Ensin Pedro sai illan toisen keltaisen korttinsa kampittamalla keskialueella takaapäin Norwichin pelaajan, ja vain hetkeä myöhemmin Alvaro Moratan aivopieru näki päivänvalonsa.

Morata yritti sukeltamalla saada hankittua kotijoukkueelle rangaistuspotkun, mutta erotuomari Christoph Zimmermann oli tilanteessa hyvin sijoittunut ja nosti espanjalaishyökkääjälle ansaitusti keltaisen kortin. Morata ei kuitenkaan tätä tuomiota sulattanut, vaan alkoi purnata tuomiosta Zimmermanille, joka näytti vain muutamia sekuntteja edellisestä uudestaan Moratalle keltalappusta, ja ajoi espanjalaisen ennen aikaisesti suihkun puolelle.

Antonio Conte kritisoi itseoikeutetusti ottelun jälkeen Morataa.

”En ole kovin iloinen Moratan ottamasta toisesta keltaisesta kortista. Tuollaisessa tilanteessa pelissä hänen olisi pitänyt pysyä rauhallisena, Conte sanoi.

Morata sekä Pedro ovat molemmat sivussa pelikiellon vuoksi launtaina, kun Chelsea kohtaa vieraskentällä Brightonin.

”Meidän on pelattava parin välipäivän jälkeen Brightonia vastaan ja meidän täytyy yrittää palautua hyvin, Conte sanoi.

”Se ei ole helppoa. Meillä on monia ongelmia ja tämän ottelun punaisten korttien Pedro ja Morata eivät ole käytettävissämme.