Advertisement

Crystal Palacen entinen omistaja ryöstettiin liikennevaloissa keskellä päivää – 100 000 punnan arvoinen kello vaihtoi omistajaa

Crystal Palacen entinen omistaja Simon Jordan ryöstettiin aseella uhaten liikenne valoissa keskellä päivää. Jordan oli Maserati-merkkisellä autollaan liikennevaloissa Croydonissa Etelä-Lontoossa, kun hänen vierelleen ajanut moottoripyöräilijä pyysi Jordania avaamaan autonsa ikkunan aseella uhaten. Ryöstäjä vaati Jordanin kelloa, joka oli arvoltaan 100 000 puntaa. Kellolla oli hintansa lisäksi myös tunnearvoa, sillä Jordan osti kellon Crystal Palacen noustua Valioliigaan.

Kello on hyvin harvinainen ja poliisi onkin pyytänyt kaikkia tahoja, joille vastaavaa kelloa tarjotaan, olemaan yhteydessä poliisiin.

”Istuin autossani, kun kuulin henkilön huutavan aseella uhaten ikkunan läpi vaatien kelloani”, Jordan kertoi BBC:lle.

”Olen iloinen, ettei ketään loukkaantunut tilanteessa. Kellolla oli kuitenkin tunnearvoa, sillä ostin sen juhliessani Crystal Palacen kanssa nousua Valioliigaan.”

Nyt 50-vuotias Jordan toimi Crystal Palacen puheenjohtajana vuosien 2000 ja 2010 välisenä aikana. Hänestä tuli 32-vuotiaana nuorin Football Leaguen alaisen joukkueen puheenjohtaja. Jordan yritti myydä seuraa vuonna 2009, mutta ostajaehdokkaita ei löytynyt. Hän joutui pelaajien palkan maksujen kanssa ongelmiin ja lopulta hänen aikakautensa seuran omistajana päättyi tammikuussa 2010.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom