Advertisement

Crystal Palacen läpimurtopelaajalle jatkosopimus

Crystal Palacen laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka on allekirjoittanut seuran kanssa uuden kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus jatkuu kesään 2020 asti. Crystal Palace tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

20-vuotias Wan-Bissaka on Palacen oma kasvatti, joka on edustanut seuraa 11-vuotiaasta asti. Hän on syntynyt nykyisen managerinsa Roy Hodgsonin tapaan Croydonissa, eli on Palacen näkökulmasta todellinen paikallinen oma poika.

Oikean laitapuolustajan tontilla viihtyvä Wan-Bissaka teki debyyttinsä Crystal Palacen edustusjoukkueessa loukkaantumiskriisin keskellä tämän vuoden helmikuussa Tottenhamia vastaan pelatussa Valioliiga-ottelussa. Wan-Bissakan miehekkäät otteet poikivat hänelle heti peräti kuusi peräkkäistä avauskokoonpanopaikkaa Valioliigassa. Hänet valittiin myös Crystal Palacen maaliskuun parhaaksi pelaajaksi. Viime viikonlopun Valioliiga-ottelussa Brightonia vastaan oikean pakin tontilla nähtiin Joel Ward, mutta Wan-Bissaka vakuutti kuitenkin tarpeeksi ansaitakseen jatkosopimuksen.

Wan-Bissaka kiitteli Palacen verkkosivuilla Hodgsonin lisäksi myös junioriaikojensa valmentajia loistavasta valmennuksesta.

”Olen hyvin iloinen jatkaessani sopimustani Palacen kanssa. Olen ollut seurassa 11-vuotiaasta asti, mikä tekee tästä päivästä vielä vähän erityisemmän”, Wan-Bissaka iloitsi. ”Haluan kiittää Royta, valmentajia ja puheenjohtajaa minuun osoittamastaan luottamuksesta ja toivon pystyväni maksamaan heille hyvillä esityksillä. Tämä kausi on ollut henkilökohtaisesti loistava, mutta tietenkään se ei ole vielä ohi, olen kuitenkin oppinut hyvin paljon pelatessani Richard Shaw’n ja Dave Reddingtonin alaisuudessa.”

Kongolaistaustainen Wan-Bissaka on edustanut Kongon demokraattisen tasavallan alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta yhdessä harjoitusottelussa. Hyvät otteet Crystal Palacessa poikivat kuitenkin kutsun Englannin alle 20-vuotiaisiin, jonka Wan-Bissaka myös hyväksyi. Jatkossa hän edustaa maajoukkuetasolla siis synnyinmaataan.