Advertisement

Englannin katseet tulevaisuudessa – uskoo Jack Wilshere

Arsenalissa pelaava Englannin maajoukkuekeskikenttäpelaaja Jack Wilshere uskoo Englannin kääntäneen katseet tulevaisuuteen. Merkkinä tästä pelaaja näkee nykyjoukkueen nuoren ryhmän. Wilshere on kokenut pelaaja, mutta loukkaantumiset ovat pitäneet hänet maajoukkueen ulkona kahden vuoden ajan. Hollantia ja Italiaa vastaan pelattavissa harjoitusmaaotteluissa Wilshere on lähes varmasti mukana pelaavassa kokoonpanossa.

Wilshere vertaa nykyjoukkueen tilannetta hänen ensimmäisiin otteluihin maajoukkueessa.

”Tilanne on täysin erilainen. Kun tulin mukaan joukkueeseen, meillä oli Rooney, Lampard, Gerrard, Ferdinand ja Terry. Suuria pelaajia, joita olin seurannut kasvaessani isoksi”, Wilshere kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Nyt on erilainen tunne. Mukana on enemmän nuoria pelaajia ja luulen, että suunnitelmat on tehty tulevaisuutta silmällä pitäen.”

Englanti on menestynyt viime aikoina erinomaisesti nuorten kisoissa. Alle 20-vuotiaat ja alle 17-vuotiaat voittivat molemmat ikäluokkiensa maailmanmestaruuden viime vuonna. Tulevaisuus näyttää lupaavalta, mutta Wilshere ei halua nostaa odotuksia liian korkealle.

”Maailmanmestaruuskilpailut ovat meille suuri asia ja haluamme pärjätä hyvin.”

”Emme halua asettaa mitään tavoitteita, mutta joukkueen tilanne kisojen jälkeen on todella hyvä.”

Englanti pelaa kisoissa samassa alkulohkossa yhdessä Belgian, Panaman ja Tunisian kanssa. Joukkue selvitti karsinnat läpi ilman tappiota, joka oli jo tuolloin nuorehkolle ryhmälle loistava saavutus.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom