Advertisement

Entisen Arsenal-pelaajan mukaan Arsenalin tulisi hankkia Antonio Conte seuraavaksi managerikseen

Chelsean manageri Antonio Conte on ollut vahvojen potkuhuhujen kohteena viime aikoina. Seuran omistajan Roman Abramovichin on uskottu antaneen Contelle tämän viikon aikaa seuran kurssin kääntämiseksi. Luis Enriqueta on kovasti povattu Chelsean seuraavaksi manageriksi, vaikka tuo siirto tapahtunee aikaisintaan ensi kesänä.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntijana toimiva Arsenalin entinen pelaaja Paul Merson uskoo, että Arsenalin tulisi pyrkiä nappaamaan Conte uudeksi managerikseen. Wengerillä on kaksivuotinen sopimus seuran kanssa, mutta monien lähteiden mukaan ranskalaisella saattaa olla käynnissä todellisuudessa viimeinen kausi seurassa. Wengerin on kerrottu haluavan uransa päätteeksi valmentaa vielä Ranskan maajoukkuetta ja tuo mahdollisuus avautunee ensi kesänä Venäjän MM-kilpailuiden jälkeen.

”Sinä päivänä kun Conte lähtee Chelseasta, olisin välittömästi yhteydessä häneen, jos olisin Arsenal”, Merson kertoi The Depate -ohjelmassa.

”Conten tapaisia managereita ei tule vastaan kovin usein.”

”Arsenal tarvitsee jonkun, joka tulee sinne ja saa ihmiset tolaltaan. Conte saa ihmiset tolaltaan. Hän haluaa pelata tietyllä tavalla ja hän saa puolustuksen kivenkovaksi. Siinä vaiheessa, kun Arsenal saa puolustuksen kivenkovaksi, he tulevat olemaan vahvoja.”

Mersonin puheissa on siinä mielessä perää, että Arsenalin puolustus on ollut kuluvalla kaudella erittäin heikko. Edellisestä nollapelistä Valioliigassa on aikaa peräti kahdeksan ottelun verran.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom