Advertisement

Entisen United-puolustajan mielestä Pogba ei ole ollut hintalappunsa arvoinen

Entisen Manchester United-puolustajan Paul Parkerin mielestä Paul Pogba ei ole todistanut Unitedissa olevansa vielä hintalappunsa arvoinen.

Pogba palasi Unitedin riveihin 89 miljoonan punnan siirtosummalla Juventuksesta kesällä 2016. Juventuksessa loistaneen keskikenttäpelaajan odotettiin nousevan Manchesterissa Maailman kärkipelaajien joukkoon, mutta toistaiseksi ura on junnannut Englannissa paikallaan.

Parker sanoi 888 Sportille antamassaan haastattelussa, ettei Pogba ole kyennyt saamaan itsestään täyttä potentiaalia irti.

”Voiko Pogba olla pelaaja, joka hän haluaa olla? Hän voi, mutta hänen on keskityttävä nyt jalkapalloon, eikä vain hiuksiinsa, Parker totesi jatkuvasti hiustyyliään muokkaavasta Pogbasta.

”Kaikki tietävät, että hän voi nousta aivan huipulle, koska kaikki näkivät hänet Juventuksessa. Hän oli siellä loistava ja hänen ympärillään pelaavat pelaajat auttoivat häntä.

”Hänen täytyy kysyä itseltään mitä hän haluaa. Ja siihen hänen täytyy vastata, että hän haluaa olla paras pelaaja tässä joukkueessa. Kun hän tekee sen, hän voi jatkossa tehdä hiuksillansa mitä hän haluaa, koska silloin ihmiset keskittyvät vain hänen peliesityksiinsä.

Kevin De Bruyne ei tee mitään hiuksillansa eikä hänellä ole omaa emojia: hän pelaa jalkapalloa ja kun puhutaan maailman neljästä parhaasta pelaajasta siellä on tällä hetkellä Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah ja Kevin De Bruyne.

”Kun mainitset Pogban, ihmiset nauravat ja puhuvat hänen hiuksistaan ​​ja ongelmista, joita hänellä on Jose Mourinhon kanssa. Se ei ole sitä, mitä pelaajasta odotetaan, kun hänestä maksetaan 89 miljoonaa puntaa.