Advertisement

Eurooppa-liigan neljännesvälierissä Arsenal saa vastaansa Moskovan TsSKA:n

Myös Eurooppa-liigan neljännesvälierät arvottiin tänään. Tässäkin kilpailussa on edelleen mukana mielenkiintoisia joukkueita ja arvonnoissa saatiin hyviä ottelupareja. Valioliigasta tässä vaiheessa on mukana vain Arsenal, joka sai vastaansa TsSKA Moskovan. TsSKA Moskova putosi Eurooppa-liigaan Mestarien liigasta, jossa se pelasi samassa lohkossa Manchester Unitedin kanssa. Arsenal eteni tähän vaiheeseen pudottamalla AC Milanin yhteismaalein 5-1. TsSKA Moskovan yhteismaalit Lyonin kanssa olivat 3-3, mutta vierasmaalisäännön perusteella moskovalaiset etenivät jatkoon.

RB Leipzig kohtaa neljännesvälierissä Marseillen. Atletico Madrid kohtaa naapurimaan Sporting Lissabonin ja Lazio koettaa pudottaa Salzburgin. Salzburg on tässä vaiheessa ehdottomasti yllättäjäjoukkue. Se kaatoi edellisellä kierroksella sensaatiomaisesti Borussia Dortmundin yhteismaalein 2-1.

Ensimmäiset osat pelataan 5.4. ja toiset osat viikkoa myöhemmin 12.4. Otteluparissa ensimmäisenä lueteltu joukkue aloittaa otteluparin kotikentällään.

RB Leipzig vs Marseille
Arsenal vs TsSKA Moskova
Atletico Madrid vs Sporting CP
Lazio vs Salzburg

Kilpailun tämän hetken suurimpina ennakkosuosikkeina voitaneen pitää Atletico Madridia, sekä hieman piristynyttä Arsenalia. Myös RB Leipzigin ja Marseillen välisen kohtaamisen voittajalla tulee olemaan oma osansa sanottavana välierissä. Hyvänä päivänä myös Lazio voi voittaa kilpailun. Eurooppa-liigan hyvä puoli on sen tasaisuus. Se nähtiin jo edellisellä kierroksella.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom