Advertisement

Ex-Manu maalivahti Burnleyyn

Burnley teki odotetun liikkeen ja hankki vapaana agenttina olevan tanskalaisen maalivahdin Anders Lindegaardin. Burnleyn ja Englannin maajoukkueen maalivahti Tom Heaton loukkasi olkapäänsä liki kaksi viikkoa sitten ottelussa Crystal Palacea vastaan. Tuon jälkeen torjuntavastuun Burnleyssä on saanut tulokasmaalivahti Nick Pope.

Pope on toistaiseksi suoriutunut tehtävistään kelvollisesti auttaen muun muassa joukkueensa tärkeään vierastasapeliin Liverpoolia vastaan Anfieldillä viime lauantaina.

Lindegaard tuo joukkueeseen kuitenkin kaivattua kokemusta tolppien väliin. 33-vuotiaalla tanskalaisella on takanaan 29 ottelua Manchester Unitedissa, mutta hän ei onnistunut ottamaan koskaan paikkaa ykköstorjujana Old Traffordilla. United-kausien jälkeen Lindegaard siirtyi West Bromwichiin, josta hän siirtyi pian Mestaruussarjan Prestoniin ensin lainasopimuksella ja sitten pysyvällä siirrolla.

Lindegaard on harjoitellut Burnleyn kanssa ja sopimus on toistaiseksi vain lyhytaikainen, loppukauden kestävä sopimus.

”Minulla on ollut hyvä viikko täällä. Olen saanut hyvän vaikutelman koko seurasta ja henkilöstöstä. Ei ole vaikeaa sopeutua tänne” Lindegaad kertoo Clarets Player HD:lle.

Lindegaard tiedostaa tilanteensa uudessa seurassaan.

”Olen nähnyt Nick Popen kaksi ensimmäistä peliä ja hän on tehnyt hyvää työtä. Kunnioitan sitä suuresti” tanskalainen sanoo.

”Olen täällä terävöittämässä maalivahtien välistä kilpailua. Se mitä matkan varrella tapahtuu, jää nähtäväksi.” Lindgaard jatkaa.

Burnleyn seuraava ottelu Valioliigassa on ensi lauantaina Turf Moorilla. Vieraaksi tuolloin saapuu toinen alkukauden sensaatiojoukkue Huddersfield, Burnleyn luonnollisesti ollessa se toinen.