Advertisement

FA langetti valioliigapelaajalle peräti kuuden ottelun pelikiellon sylkemisestä!

West Hamin ranskalainen laitapuolustaja Arthur Masuaku on saanut Englannin jalkapalloliitto FA:lta peräti kuuden ottelun mittaisen pelikiellon lauantain Wigan-ottelun tapahtumista.

Manchester Unitedissakin urallaan pelannut, nykyisin Wigania edustava keskikenttäpelaaja Nick Powell taklasi Masuakua ottelun toisella puoliajalla, josta ranskalainen suuttui ja sylkäisi Powellia päin. Tilanne ei jäänyt ottelun erotuomarilta huomaamatta vaan Masuaku sai tilanteesta suoran punaisen kortin.

West Hamin manageri David Moyes kuvaili ottelun jälkeen tilannetta sanoinkuvaamattoman iljettäväksi, ja sanoi pelaajan ansaitsevan minkä tahansa rangaistuksen hän tilanteesta saakaan. Hän myös totesi seuran rankaisevan pelaajaa.

Masuaku pahoitteli omalta osaltaan tilannetta heti ottelun tauottua.

”Petin joukkuetoverini, managerin, valmentajat sekä seuran kannattajat. Olen hyvin surullinen, sillä manageri sekä valmentajat luottivat minuun. Tulen tekemään kuitenkin kovasti töitä sen eteen, että voitan heidän luottamuksensa takaisin. Kuumenin hetkeksi, eikä teko ole yhtään minun tapaistani. Tiedän kuitenkin, ettei se ollut millään tavalla hyväksyttävää ja tulen ottamaan opiksi urani ensimmäisestä punaisesta kortista.

Itse ottelu päättyi lopulta Wiganin 2-0 -yllätysvoittoon. Kotijoukkueen molemmista maaleista vastasi kulttipelaaja Will Grigg.