Advertisement

Guardiola ja Cook kertoivat kiivaasta keskustelustaan pelaajatunnelissa

Wiganin manageri Paul Cook ja Manchester Cityn manageri Pep Guardiola kävivät tiukkasanaista keskustelua Fabian Delphin punaisen kortin jälkeen. Väittely kiihtyi pelaajatunnelissa puoliajalla entisestään. Managereilta kysyttiin ottelun jälkeen mistä he väittelivät tilanteessa. Kumpikin antoi tilanteesta hyvin diplomaattisen vastauksen, vaikka tunnelma oli silminnähden kireä kaksikon välillä.

”Mielestäni meidän pitäisi puhua ottelusta. Meillä oli erilaiset mielipiteet. Ottelussa oli paljon taklauksia ja minusta se oli suora punainen. Pep ja hänen vaihtopenkkinsä olivat varmaan eri mieltä, mutta se osa jalkapalloa”, Cook kertoi yhteenotosta.

Guardiola ei halunnut suoranaisesti kertoa, heidän kohtaamisen sisällöstä ja kävi enemmän läpi joukkueen otteita kentällä punaisen kortin jälkeen.

”Pelaajatunnelissa ei tapahtunut mitään minun ja kollegani välillä. Pyysin häntä vain pysymään alueellaan, ei mitään sen kummempaa ja sitten se oli ohi.”

”Me pelasimme hyvin toisella puoliajalla, vaikka pelasimmekin kymmenellä pelaajalla. Punainen kortti ei vaikuttanut kovin paljon. Tietenkin 11 pelaajalla on helpompaa. Me päästimme ainoan maalia kohti tulleen laukauksen 90 minuuttisen aikana ja hävisimme. Jalkapallo on tällaista.”

”Tietenkin olemme surullisia. Halusimme mennä jatkoon FA Cupissa, sillä se on hieno kilpailu. Halusimme edetä siinä neljännesvälieriin ja pelata kotona Southamptonia vastaan, mutta jalkapallossa ratkaisee se, mitä tapahtuu 94 minuutin aikana.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom