Guardiola uskoo jatkopaikkaan – kehui myös joukkueen peliesitystä tappiosta huolimatta

Liverpool onnistui keskiviikko-iltana Anfieldilla täydellisesti. Jurgen Klopp kyykytti Pep Guardiolaa 100-0 pelitaktiikallaan ja hyydytti Manchester Cityn pelaamisen täysin.

Koko kauden erinomaisia otteita esittänyt City ei saanut ottelussa käytännössä mitään aikaiseksi ja Liverpoolilla oli jopa helppo työ napata vahva kiinnitys jatkopaikkaan 3-0-kotivoitollaan.

Pep Guardiolalla riittää kuitenkin vaikeasta tilanteesta huolimatta uskoa omaan joukkueeseen.

”Uskon, että tässä huoneessa vain yksi ihminen ajattelee, että voimme mennä jatkoon ja hän puhuu nyt, Guardiola sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

”Jäljellä on vielä 90 minuuttia ja aiomme yrittää. Uskon joukkueeseeni. He ovat näyttäneet minulle paljon hyviä asioita tällä kaudella.

”Meillä kaikilla on vielä 90 minuuttia jäljellä. Tarkoitan Sevillaa, Juventusta ja meitä. Tulemme yrittämään. Se tulee olemaan vaikeaa, koska vastassa on todella hyviä joukkueita.

Vaikka ottelu päättyi selviin 3-0-lukemiin, Guardiolan mielestä hänen joukkueensa ei pelannut huonosti.

”Saavuimmeko tänne hieman peläten? Emme, päinvastoin. Lukuun ottamatta 10-15 minuutin ajanjaksoa ensimmäisellä puoliajalla, jolloin menetimme pelin kontrollin. Minun mielestäni suoriuduimme hyvin.

”Toisella puoliajalla reagoimme tilanteeseen. Onnistuimme hyvin. Emme pystyneet luomaan tilanteita, koska he puolustivat todella alhaalta. Olisimme tarvinneet yhden maalin, mutta siinä emme onnistuneet.

Manchester Cityn ja Liverpoolin välinen Mestarien liigan toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina kello 21.45 alkaen.