Advertisement

Guardiola vahvistaa Agüeron oneettomuuden

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on vahvistanut tähtihyökkääjänsä Sergio Agüeron joutuneen auto-onnettomuuteen torstai-iltana Amsterdamissa. Guardiola vahvistaa myös, että pelaajaa ei tulla näkemään lauantain tärkeässä ottelussa hallitsevaa Valioliiga-mestari Chelseaa vastaan. Siitä, kauanko argentiinalainen joutuu olemaan pelikentiltä pois, Guardiolalla ei ollut tarkkaa tietoa.

”En ole lääkäri, joten en tiedä tarkalleen mikä hänellä on” Guardiola kertoi.

”Ensivaikutelman mukaan häneltä ovat murtuneet kylkiluut, mutta tarkkaa parantumisaikaa ei tässä vaiheessa ole tiedossa” espanjalainen jatkaa.

Guardiola kertoo myös, että Agüerolla oli vapaapäivä, jolloin pelaaja matkusti Amsterdamiin ystävänsä Maluman keikalla. Guardiola kertoi, ettei pelaajien vapaa-ajan viettäminen ulkomailla ole hänelle ongelma.

”Mielestäni pelaajien pitää olla onnellisia. Haluan heidän olevan onnellisia. Heidän täytyy levätä henkisesti ja fyysisesti sekä nauttia elämästä. Jos hän päättää lähteä Amsterdamiin, se on minulle ok” Guardiola jatkaa.

Manageri kertoi myös, ettei hän ollut vielä lehdistötilaisuuden alkaessa keskustellut pelaajan kanssa. Hänen mielestään tärkeintä on, että pelaaja oli kunnossa.

”En ole jutellut hänen kanssaan vielä. Minulla on ollut kiireinen aamupäivä harjoitusten ja muiden asioiden kanssa. Juttelen hänen kanssaan vähän myöhemmin. Se oli vahinko ja tiedän hänen olevan kunnossa. Se on kaikkein tärkeintä. Hän toipuu kyllä pian.” espanjalainen kertoi.

Agüero oli onnettomuuden sattuessa taksin kyydissä matkalla lentokentälle. Taksi ajautui lyhtypylvääseen ja romuttui pahasti. Pelaaja kiidätettiin sairaalaan tutkimuksiin ja hänet on päästetty tänään sairaalasta ja takaisin kotiin Manchesteriin.

Guardiola paljasti myös, että viime viikonloppuna loukkaantunut Benjamin Mendy on sivussa vähintään huhtikuun loppuun saakka. Mendyn polvesta repesivät ristisiteet ottelussa Crystal Palacea vastaan. Mendy on näin ollen sivussa kuudesta seitsemään kuukautta.