Advertisement

”Hän rakastaisi Arsenalin valmentamista” kertoo Balague espanjalaismanagerista

Sky Sportsin espanjalainen jalkapalloasiantuntija Guillem Balague kertoo Luis Enriquen olevan kiinnostunut Arsenalin valmentamisesta. Arsenalin manageri Arsene Wenger astuu kauden päätteeksi sivuun tehtävistään. Seuran toimitusjohtaja Ivan Gazidis kertoi eilen lehdistötilaisuudessa, että uuden managerin hankintaprosessi alkoi eilen.

Balaguen mukaan Enrique on saanut useita valmennustarjouksia, mutta hylännyt toistaiseksi jokaisen. Balague uskoo espanjalaismanagerin odottavan sitä oikeaa tarjousta.

”Kerron teille mitä Arsenal tarvitsee. Se on Luis Enrique. Haaveileeko hän siitä? Hän ehdottomasti rakastaisi sitä mahdollisuutta”, Balague kertoi Sky Sportsille.

”Miksi? Koska sabattivuoden jälkeen hän on valmis tulemaan takaisin valmennuksen pariin. Hän on saanut kaikenlaisia tarjouksia ja PSG on ollut yksi niistä.”

”Hän on saanut yhteydenottoja Italiasta myös. Uskoakseni Arsenal ei ole vielä astunut mukaan neuvotteluihin. Luis Enrique on vapaana ja hän on jättänyt itsensä vapaaksi, koska odottaa oikeaa työpaikkaa.”

”Hänellä ei ole agenttia, joten häneen on otettava yhteyttä suoraan.”

Luis Enrique on viimeksi valmentanut Barcelonaa, jonka kanssa hän voitti muun muassa Mestarien liigan kertaalleen, La Ligan kahdesti ja Espanjan Cupin kolme kertaa. Luis Enrique on monien lähteiden mukaan yksi kuumimmista nimistä managerimarkkinoilla.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom