Advertisement

Hazard ei kaipaa Chelseaan uutta hyökkääjää

Chelsea on viime aikoina kääntänyt katseensa siirtomarkkinoilla kohti uutta isokokoista, target-tyyppistä hyökkääjää. Tietojen mukaan seura on ollut kiinnostunut ainakin West Hamin Andy Carrollista, Stoken Peter Crouchista ja AS Roman Edin Dzekosta.

Kaikkia seuran sisällä ei uuden hyökkääjän etsintä kuitenkaan täysin miellytä. Tähtipelaaja Eden Hazardin mukaan nykyiset hyökkääjät Alvaro Morata ja Michy Batshuayi riittävät hyvin, eikä uutta hyökkääjää näin ollen tarvita.

”Mielestäni olemme tyytyväisiä joukkueeseen joka meillä nyt on. Se riippuu siitä kuinka haluamme pelata”, Hazard kommentoi BBC Sportin mukaan. ”Meillä on kaksi erittäin hyvää kärkipelaajaa, Alvaro ja Michy. Jos he eivät pysty pelaamaan, minä voin pelata kärjessä joten en usko meidän tarvitsevan uutta hyökkääjää.”

Kaikkia huhuttuja hyökkääjiä yhdistää heidän isokokoisuutensa. Hazard ei kuitenkaan halua nähdä Chelsean muuttavan pelityyliänsä pitkän pallon heittelemiseksi, mikä hänen mukaansa tulee usein kyseeseen tuon tyyppisten hyökkääjien kanssa.

”Jalkapallo on yksinkertaista – pidä pallo maassa ja yritä pelata kuten me Brightonia vastaan. Koska me olemme epäonnistuneet maalipaikoissa ihmiset sanovat, että tarvitsemme uuden hyökkääjän. Mutta jos me teemme maaleja, olemmekin yhtäkkiä paras hyökkäys sarjassa eikä kukaan voi sanoa, että tarvitsisimme hyökkääjää.”

Hazard korostaa pointtiansa mainitsemalla kauden parhaaksi hyökkäykseksi sarjaa johtavan Manchester Cityn, jonka kärkimiehiä Sergio Agüeroa ja Gabriel Jesusia ei ole varsinaisesti koolla pilattu.

”Kuka on paras joukkue tällä kaudella? Manchester City. Heidän hyökkääjänsä Jesus ja Agüero eivät ole isoja. Se on yksinkertaista. Jos haluat pelata pitkää palloa, tarvitset target-miehen. Jos haluat pitää palloa maassa tarvitset pienempiä pelaajia.”