Advertisement

Heung-min Son: ”Harry Kane on maailman paras pelaaja”

Tottenham on kärsinyt tärkeän pelaajan poissaolosta, kun ykköshyökkääjä Harry Kane on ollut loukkaantuneena. Kane on potenut nilkkavammaa sen jälkeen, kun Tottenham pelasi 11.3. ottelun Bournemouthia vastaan. Tottenham voitti pelin vieraskentällä murskaavin 1-4-lukemin, mutta menetti samalla selkeän ykköskärkensä ja maalitykkinsä sairastuvalle.

Kanen odotetaan palaavan treeneihin huhtikuun aikana, jotta hän pääsee pelikuntoon ennen kesällä pelattavia jalkapallon miesten maailmanmestaruuskilpailuja Venäjällä. Kanella on suuri rooli Englannin miesten maajoukkueessa selkeänä ykköshyökkääjänä.

Tottenhamin eteläkorealainen hyökkäyspään pelaaja Heung-min Son teki Bournemouth-ottelussa kaksi maalia. Sonilla on suuri rooli lontoolaisseuran hyökkäyspäässä, kun Kane on poissa. Hän sanoo sekä Tottenhamin että maajoukkueen kaipaavan Kanea, mutta muistuttaa, että lontoolaisjoukkue on tottunut pelaamaan ilman ykköshyökkääjäänsä.

”Kane on totta kai hyvin tärkeä pelaaja Englannille, koska hän on maailman paras pelaaja”, Son kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Tämä on jalkapalloa, joten joskus tulee loukkaantumisia, mutta myös Tottenhamin täytyy pelata ilman Kanea. Se on hyvin surullista, mutta muiden pelaajien täytyy olla valmiita. En ole kuten Kane. Yritän vain harjoitella joka päivä, sillä se on mahdollisuus saada jotakin tapahtumaan.”

”Olen todistanut paljon asioita kahden ja puolen vuoden aikana Tottenhamissa. Olen nauttinut siitä paljon ja olen todella iloinen ollessani täällä, koska työskentelemme kovaa ja tämä on sitä, mitä haluan”, Son sanoo.

Son on pelannut kauden aikana 29 Valioliigaottelussa, joissa hän on viimeistellyt 12 maalia. Monikäyttöistä pelaajaa on mahdollista peluuttaa lukuisissa eri rooleissa hyökkäyspäässä.

Sonin on ymmärretty keskustelevan uudesta sopimuksesta Tottenhamin kanssa, mutta pelaaja pysyi niukkasanaisena, kun häneltä kysyttiin tulevaisuudestaan Pohjois-Lontoossa.

”Olen pelannut lähes kolme vuotta Tottenhamissa. Olen todistanut paljon asioita ja nautin vain pelaamisesta päivä kerrallaan”, Son kertoo.