Advertisement

Huuhkajien kapteeni pohtii jatkosopimuksen allekirjoittamista ”Minun on oltava rehellinen itselleni”

Huuhkajien tuore kapteeni Tim Sparv on seurassaan FC Midtjyllandissa erittäin arvostettu pelaaja. Siitä kertoo myös seuran pelaajalle tekemä kahden vuoden jatkosopimustarjous. Pelaaja kuitenkin pohtii vielä allekirjoittaako sopimuksen vai ei. Kentällä Sparv on johtaja, joka vaatii itseltään ja joukkuetovereiltaan jatkuvasti enemmän. FC Midtjylland on mukana Tanskan Superliigan mestaruustaistelussa. Joukkue on tasapisteissä Bröndbyn kanssa, mutta on toisena heikomman maalieron johdosta. FC Midtjylland isännöi tänään Bröndbyä mestaruustaiston kannalta erittäin tärkeässä sarjaottelussa.

Tipsbladetin mukaan Sparv ja seura ovat neuvotelleet jo jonkin aikaa uudesta sopimuksesta. Pöydällä on kahden vuoden sopimus, johon seura haluaisi Huuhkaja-kapteenin nimen mahdollisimman pian.

”Juuri nyt FC Midtjylland odottaa päätöstäni. Jokin aika sitten sain kaksivuotisen tarjouksen, jota nyt harkitsen”, Sparv kertoi Tipsbladetille.

”Olemme käyneet keskusteluja ja suhtaudun jatkomahdollisuuksiin edelleen myönteisesti. Viihdyn hyvin tässä ympäristössä.”

”Kun on pelannut neljä vuotta samassa seurassa, alkaa miettiä olisiko minun syytä hakeutua uuteen ympäristöön.”

”En välttämättä ajattele ruohon olevan vihreämpää aidan toisella puolella. Luulen, että minun olisi vaikea löytää FC Midtjyllandia parempaa ympäristöä. Samaan aikaan minun on kuitenkin oltava rehellinen itselleni. Uudet vaikutteet ovat aina motivoineet minua ihmisenä.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom