Advertisement

Ian Wright: Tapa jolla Arsenal on hoitanut Özilin ja Sanchezin sopimustilanteen on iljettävä

Arsenalin hyökkääjälegenda Ian Wright ei pidä tavasta, jolla Arsenal on hoitanut tähtikaksikkonsa Mesut Özilin sekä Alexis Sanchezin sopimustilanteen. Wright on vahvasti myös sitä mieltä, että jälkimmäinen kaksikosta tulisi myydä tammikuussa, koska pelaajaa ei näytä seuran edustaminen kiinnostavan.

Kaksikko on ollut erittäin tärkeässä roolissa seuralle viimeiset pari kautta ja silti seura on tilanteessa, jossa kummallakin on käynnissä viimeinen vuosi sopimuksestaan. Özil on tästäkin huolimatta pelannut loistavasti kuluvalla kaudella, mutta chileläisellä on pieniä hetkiä lukuun ottamatta ollut huomattavasti vaikeampaa.

”Se on ollut huonoa liiketoimintaa. Seuraa on syytetty liiketoiminta edellä toimivaksi seuraksi, antaa pelaajien sopimuksen kulua loppuun tuolla tavalla”, Wright kertoi The Depate-ohjelmassa.

”Sanchez huippukunnossa olisi 100 miljoonan punnan arvoinen pelaaja. Özil huippukunnossa olisi 70 – 80 miljoonan punnan pelaaja. Arsenal päästää nämä pelaajat menemään. Se on iljettävää toimintaa Arsenalin johdolta.”

”Miten tuollaiset pelaajat voisi myydä tammikuussa 25 miljoonalla punnalla? Ihmiset nauraisivat sinulle. Ja Manchester City löytäisi 25 miljoonaa vaikka auton penkin välistä.”

”Miten Sanchez pelaa tällä hetkellä ja miten hänet on otettu vaihtoon muutaman kerran, jota ei juuri koskaan aiemmin tapahtunut, ottaisin iskun hänestä vastaan nyt. Hän näyttää siltä, että olisi jo heittänyt pyyhkeen kehään, eikä hänen sydämensä ole enää mukana.”