Advertisement

Joe Hart: West Ham on todella vaarallinen

West Hamin maalivahti Joe Hart uskoo joukkueensa olevan hyvin vaarallinen vastustaja tällä hetkellä. West Ham kohtaa Valioliigassa tulevana maanantaina toisen putoamiskamppailussa mukana olevan joukkueen Stoken kotikentällään. Hartin mukaan joukkueen tekee vaaralliseksi kärkikaksikko Marko Arnautovic sekä Javier Hernandez.

”Olemme ehdottomasti todella vaarallinen joukkue”, Hart kertoi seuran internetsivuilla.

”Hernandez on ehdottomasti todellinen ammattilainen. Hän on maalintekijä. Marko on ehdottomasti fantastisessa vireessä vaikean alun jälkeen.”

”Minusta meillä on todella suuri ottelu maanantaina. Se on todella tärkeä ottelu meille viime sunnuntain ottelun jälkeen. Me saimme vain yhden pisteen, vaikka olisimme halunneet kolme. Odotamme todella paljon Stoke-ottelua.”

Hart on itse joutunut taistelemaan peliajastaan seurassa yhdessä Adrianin kanssa. Englannin maajoukkueessa taistelu kesän MM-kisojen avauskokoonpanon paikasta käy myös kiivaana. Tällä hetkellä taistelu kohdistuu kovimmin hänen, Evertonin Jordan Pickfordin sekä Stoken Jack Butlandin välillä. Myös Burnleyn Nick Pope on yhä kilpailussa vahvasti mukana.

Stoke on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella, joten maanantain ottelulla on molemmille joukkueille hyvin suuri merkitys. West Ham saisi mahdollisen voiton turvin kurottua jo suhteellisen turvallisen tuntuisen eron ainakin Stokeen.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom