Advertisement

Jose Mourinho haluaa tammikuussa Tottenhamin pelaajan – kahden muun pelaajan siirrot venyvät kesälle

Manchester Unitedin Jose Mourinho on kiinnostunut hankkimaan tammikuussa joukkueeseensa uuden laitapuolustajan. Mourinho on edelleen kiinnostunut myös Arsenalin Mesut Özilistä, sekä Valencian Carlos Solerista, mutta molempien kohdalla on todennäköisempää, että siirrot tapahtuvat vasta kesällä.

Manchester United on jo pitkään etsinyt vasemman laitapuolustajan paikalle vahvistusta, ja Mourinho aikoo tammikuussa yrittää jälleen, jo pitkään Unitedin kiikarissa olleen Danny Rosen hankintaa.

Seura on ilmoittanut Mourinholle, että siirtobudjetti tammikuulle tulee olemaan vähäinen, ja muutamia pelaajia olisi syytä myös myydä muualle. Mourinho haluaa myös hyökkäyspäähän lisävahvistuksia, mutta on syitä, miksi hankintojen uskotaan venyvän kesälle.

Portugalilaisluotsi haluaa Valencian Carlos Solerin, mutta nyt on todennäköistä, että 20-vuotiaan keskikenttäpelaajan siirto viivästyy, ottaen huomioon Valencian loistavan alkukauden Espanjassa.

Mourinho on myös tietoinen hänelle Real Madrid ajoista tutun Mesut Özilin sopimustilanteesta Arsenalin kanssa. Özilin sopimus loppuu kuluvaan kauteen, ja saksalainen olisi mahdollista saada kesällä ilmaiseksi Old Traffordille. United on tiettävästi jo tammikuussa halukas tekemään esisopimuksen miehen kanssa.

Mutta kaikesta huolimatta, Mourinhon prioriteetti numero yksi tammikuussa on vasemman laitapuolustajan paikka. Unitedilla on erittäin ohuet vaihtoehdot tuohon pelipaikalle, vaikkakin Ashley Young on tuohon rooliin viime aikoina loistavasti sopeutunutkin. Mourinho kuitenkin tiedostaa, että tuolle paikalle on saatava lisää vaihtoehtoja.

Tottenhamin Danny Rose on ykkösvaihtoehto tuolle tontille, vaikkakin miehen hankinta maksaisi seuralle jopa 50 miljoonaa puntaa. Unitedissa kuitenkin uskotaan miehen hankinnan olevan mahdollista, sillä Rosen rooli Mauricio Pochettinon alaisuudessa on jäänyt tällä kaudella vähäiselle.

United on myymässä Luke Shawn muualle, ja englantilainen on Southampton ajoista tuttu pelaaja Pochettinolle, mutta Spurs ei tiettävästi ole halukas minkäänlaiseen vaihtodiiliin pelaajien kesken.