Advertisement

Jose Mourinho vahvisti – Alexis Sanchez joukkueen kokoonpanossa perjantaina!

Jose Mourinho aikoo nimetä perjantain FA Cupin neljännen kierroksen otteluun vahvan avauskokoonpanon huolimatta siitä, että vastassa on Kakkosliigan häntäpäässä majaileva Yeovil. Siitä, tekeekö Alexis Sanchez debyyttinsä suoraan avauskokoonpanossa ei ole vielä varmuutta.

Chilen maajoukkuepelaajan siirto Unitediin varmistui maanantai-iltana. Hän ei pelannut Arsenalin tappiollisessa kolmannen kierroksen ottelussa Nottingham Forestia vastaan, joten Alexis on Mourinhon käytettävissä myös FA Cupin otteluissa.

Fanit odottavat jo innolla näkevänsä uuden numero seiskan tositoimissa pelikentillä. Ottelupäivän aattona Jose Mourinho valaisi kannattajille suunnitelmistaan Yeovil-otteluun.

”Haluamme voittaa ottelun. Joukkue pelasi muutama vuosi sitten (tammikuu 2015) Yeovilia vastaan samaisessa Cupissa ja he tietävät vaikeuksista joita he tuolloin kokivat, Mourinho sanoi lehdistötilaisuudessa.

”Joten meidän on pelattava erittäin vahvalla kokoonpanolla. Aion lepuuttaa muutamia pelaajia, mutta meillä on myös muutama pelillinen ongelma, jotka haluamme ratkaista ennen tulevia Valioliiga ja Mestarien liiga otteluita.

Mourinho myös vahvisti Alexis Sanchezin matkaavan joukkueen mukana Yeovil-otteluun, ja toivoo chileläisen saapumisen joukkueeseen inspiroivan koko joukkuetta, kun hän jatkaa tehtäväänsä palauttaa United takaisin huipulle.

”Tämä on elämää isossa joukkueessa. Suurissa joukkueissa sinulla on suuria pelaajia, suurissa joukkueissa sinulla on kilpailua, suurissa joukkueissa sinulla on velvollisuuksia – sinun täytyy yrittää mennä jokaiseen kilpailuun vakavalla tavalla, et voi tehdä sitä 11 pelaajalla, se on täysin mahdotonta, joten suurien seurojen pelaajat tietävät, että joukkue koostuu 20 pelaajasta, joista kaikki haluavat pelata ja missä on tilaa kaikille.

FA Cupin neljännen kierroksen ottelu Yeovil-Manchester United käynnistyy perjantai-illalla Suomen aikaa kello 21.55