Advertisement

Kaksi AS Roman kannattajaa pidätetty murhan yrityksestä Liverpoolissa

Liverpoolin ja AS Roman ottelu ei sujunut ilman ottelun ulkopuolisia ikäviä välikohtauksia. Tällä kertaa ongelmia aiheuttivat AS Roman kannattaja. Molempien joukkueiden kannattajat olivat ottaneet yhteen stadionin ulkopuolella. Tapahtuman johdosta 53-vuotias Liverpoolin kannattaja on joutunut sairaalahoitoon kriittisessä tilassa. Välikohtaus sattui lähellä Anfieldin legendaarista Kop-katsomonosaa, The Albert Pubin ulkopuolella.

”Meidän käsityksemme mukaan uhri oli Liverpoolissa hänen veljensä kanssa ja menossa katsomaan Liverpoolin ja AS Roman välistä ottelua. Hänen kimppuunsa hyökättiin Roman ja Liverpoolin kannattajien välisen yhteenoton yhteydessä lähellä The Albert Pubia noin kello 19.35”, Merseysiden poliisista kerrottiin.

”Silminnäkijöiden mukaan uhria lyötiin vyöllä, jonka jälkeen hän kaatui maahan. Ensihoitajat hoitivat häntä paikan päällä. Hänet vietiin ambulanssilla Walton neurologiseen keskukseen, jossa häntä hoidetaan päävamman johdosta. Hänen tilansa on tällä hetkellä kriittinen ja hänen jälkeläisilleen on ilmoitettu.”

Liverpoolin seura julkaisi tapahtuneen johdosta tiedotteen.

”Liverpoolin jalkapalloseura on shokissa ja kauhistunut tapauksesta, jossa Liverpoolin kannattaja on jätetty kriittiseen tilaan sen jälkeen, kun hänen kimppuun oli hyökätty Mestarien liigan ottelussa AS Romaa vastaan”, tiedotteessa kerrotaan.

”Ajatuksemme ovat uhrissa ja hänen perheessään tänä traumaattisena aikana. Tulemme tarjoamaan heille kaiken tukemme.”

Kaksi roomasta kotoisin olevaa miestä on pidätetty Merseysiden poliisin toimesta. 25- ja 26-vuotiaat miehet on viety poliisiasemalle kuulusteluita varten. Miehiä epäillään tällä hetkellä murhan yrityksestä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom