Advertisement

Kane vaatii Spursilta FA Cupin voittoa

Kun Tottenhamin keskushyökkääjä Harry Kane loukkaantui maaliskuussa, hänen sanottiin palaavan ensi kuussa kentille. Sen hän myös teki niin pian kuin mahdollista. Tottenhamin eilisessä Valioliiga-ottelussa Chelseaa vastaan Kane tuli vaihdosta kentälle 74. minuutin kohdalla.

Tottenham voitti Chelsean vieraissa lukemin 1-3. Se oli joukkueen ensimmäinen voitto Chelsean kotikentällä Stamford Bridgellä sitten vuoden 1990. Voitto kasvatti myös neljäntenä olevan Tottenhamin eron viidentenä olevaan Chelseaan kahdeksaan pisteeseen. Neljäs sija tarkoittaa pääsyä ensi kauden Mestarien liigaan, ja se saavutus näyttää nyt olevan hyvin Tottenhamin ulottuvilla.

Tästä huolimatta Kane vaatii joukkueeltaan vielä enemmän. Hänen mukaansa vain FA Cupin voitto jättää kaudesta jälkeensä hyvän menestyksen maun.

”Mestarien liigassa pelaaminen on pakko ja olemme erittäin hyvässä tilanteessa”, Kane sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Mielestäni meidän täytyy kuitenkin yrittää voittaa FA Cup. Jos onnistumme tekemään sen, voimme sanoa, että tämä on ollut erittäin hyvä kausi. Luonnollisesti City on karannut liigassa tällä kaudella, ja he ovat ansainneet sen. Mutta meidän täytyy pysyä Mestarien liigassa joka vuosi ja toivottavasti pystymme siihen. Olemme mukavassa tilanteessa tällä hetkellä mutta meidän täytyy myös viimeistellä kausi hyvin.”

Tottenham kohtaa FA Cupin välierässä Manchester Unitedin 21. huhtikuuta Wembleyllä pelattavassa ottelussa. Ottelun voittaja kohtaa 19. toukokuuta pelattavassa finaalissa voittajan parista Chelsea-Southampton.