Advertisement

Kasper Hämäläinen avaa julkisuudessa tulevaisuuttaan – paluu Suomeen häämöttää edessä

Huuhkajien luottopelaajiin kuuluva Kasper Hämäläinen pelaa loistavaa kautta Puolassa. Hänellä on tehtynä kuluvalla kaudella seitsemän maalia, joka oikeuttaa tällä hetkellä sarjan maalipörssin kakkossijaan. Hämäläinen on viettänyt viimeiset seitsemän kautta Puolassa ja päässyt juhlimaan sarjan voittoa kolmesti.

”Olen kuitenkin päässyt pelaamaan paljon paremmin kuin viime kaudella. Olen ollut aloituksessa käytännössä jokaisessa matsissa, paitsi nyt. Peliajan lisäksi maalejakin on tullut ja itseluottamus on noussut.”

Hämäläisen joukkue tavoittelee kolmatta perättäistä mestaruutta. Tämä olisi myös uusi ennätys. Tällä hetkellä Legia on sarjassa kuitenkin vasta toisena, kolme pistettä Jagiellonian perässä.

”Isossa seurassa haluamme aina mestaruuden. Muu olisi valtava pettymys. Kautta on jäljellä kymmenisen matsia. Tällä kaudella ei puoliteta ylemmässä loppusarjassa pisteitä. Lech Poznanissa pääsin aikoinaan pelaamaan koko ajan. Nyt Legiassakin olen päässyt hyvin pelirytmiin.”

Tulevaisuudessa Hämäläisellä on edessä paluu takaisin Suomeen. Paluun aika ei kuitenkaan ole vielä. Nykyistä sopimustaan suomalaisella on jäljellä vielä ensi kausi.

”Tavoitteenani on päästä vielä jonnekin muualle. Haluan nähdä ainakin yhden uuden seuran, ennen kuin palaan Suomeen.”

Lähde: Helsingin Sanomat

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom