Advertisement

Kevin De Bruyne ei murehdi Sanchezin menetystä Unitedille

Kuluvalla valioliigakaudella loistavasti pelannut Kevin De Bruyne on kommentoinut Alexis Sanchezin siirtoa Manchester Unitediin.

Manchester Cityn keskikenttäpelaajan luultiin jo paljastavan Sanchezin siirto Cityn riveihin kaksi viikkoa sitten, kun hän käytti sanaa ”kun”, kommentoidessaan Sanchezin mahdollista siirtoa joukkueeseen.

Myöhemmin Belgian maajoukkuepelaaja selvensi asiaa ja totesi, että flaamilaiset ja hollantilaiset sanat ”kun” ja ”jos” tarkoittavat samaa, aiheuttaen tälläkin kommentilla hämmennystä.

Lopulta Sanchez alkoi edetä asiassa omien ehtojensa mukaisesti ja alkoi pyytää lisää rahaa, jolloin City jättäytyi kilpailusta pois, jättäen Unitedille sauman hankkia hänet riveihinsä.

De Bruyne sanoi aiemmin Sanchezin ”lisäävän joukkueeseen jotain”, mutta United-siirron ratkettua De Bruyne totesi, ”ettei ollut kuullut mitään” Sanchezin mahdollisesta liittymisestä joukkueeseen.

”Hän ei tullut, joten sillä ei ole merkitystä, me teemme sen mikä meidän on tehtävä – hän päätti valita Unitedin.

”On vielä paljon hyviä pelaajia. Jos joku haluaa tulla, silloin hän tulee, muuten jatkamme nykyisellä joukkueella.

Kevin De Bruyne allekirjoitti maanantaina viisivuotisen jatkosopimuksen Cityn kanssa. Samana päivänä, kun Sanchezin siirto Unitediin vahvistettiin.