Advertisement

Klopp ja Pochettino pettyneitä pistejakoon – ”olimme paljon parempi joukkue”

Tottenham jyräsi ja Liverpool vikisi, siinä lyhykäisyydessään sunnuntain huippukamppailun kokonaiskuva. Siitäkin huolimatta Liverpool oli erittäin lähellä napata täyden pistepotin kotiottelustaan. Spurs iski kuitenkin 2-2-tasoituksen lisäajan viimeisellä minuutilla Harry Kanen osuttua rangaistuspotkusta.

Liverpool-valmentaja Jurgen Klopp oli tyrmistynyt rangaistuspotkuun johtaneesta tuomiosta.

”Linjamiehen päätökset vaikuttivat voimakkaasti peliin. Meidän täytyy vain hyväksyä se. Kyllä Virgil van Dijk koskee häntä, mutta me kaikki tiedämme Erik Lamelan haluavan kosketuksen, Klopp rähjäsi.

Spurs-luotsi Mauricio Pochettino puolestaan uskoi linjamiehen nostaneen lippunsa oikeasta syystä. Liverpool-puolustaja Virgil van Dijkin potku osui Erik Lamelaan.

”Molemmat tilanteet olivat rangaistuspotkuja. Siinä ei ole mitään sanottavaa, tai epäselvää. Ei mitään. Joskus ihmiset valittavat tuomareista, argentiinalainen summasi Sky Sportsille.

Vaikka Spurs kävi kahdesti tappioasemassa, joukkue oli Pochettinon mielestä selvästi Liverpoolia parempi.

”Pysyin rauhallisena, koska mielestäni joukkue pelasi hyvin. Tunnen meidän hävinneen kaksi pistettä. Olimme paljon paljon paljon Liverpoolia parempia!

Ottelun tilastotkin paljastavat Spursin olleen selvästi ottelussa niskan päällä, etenkin ottelun toisella puoliajalla, kun Liverpool keskittyi käytännössä vain puolustamaan 1-0-johtoaan. Spurs piti toisella jaksolla palloa peräti 70%:a ja loi jatkuvasti vaarallisia tilanteita Loris Kariuksen vartioimalle Liverpool-maalille.

Ottelun päättyminen pistejakoon oli varmasti molemmille joukkueille pettymys, mutta lopulta myös oikeudenmukaisin lopputulos.