Advertisement

Klopp pahoittelee käytöstään kannattajan provosoinnin yhteydessä Swansea-ottelussa

Swansea otti tärkeän kotivoiton Liverpoolista maanantai-iltana Valioliigassa. Kotijoukkueen pelastajana toimi tällä kertaa Alfie Mawson, joka iski kulmapotkusta kotijoukkueen voittomaalin. Toisella puoliajalla Swansean kannattaja provosoi verbaalisesti Liverpoolin manageria Jürgen Kloppia, joka reagoi tilanteeseen. Klopp kiistää käyttäneensä epäsopivaa kieltä tilanteessa, mutta pyytää anteeksi reagoimistaan tilanteeseen.

”Hän huusi minulle koko ottelun ajan”, Klopp kertoi.

”Pahoittelen, että reagoin tilanteeseen kerran. Muistutan itselleni olevani vain ihminen enkä pelkästään ammattimainen manageri, jolle voi huudella mitä tahansa ja hän nielee sen kaiken.”

”Yhtenä hetkenä ajattelin, että nyt saa riittää. En ole varma olimmeko me jo 1-0 tappiolla. Taisimme olla, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa.”

”Hänestä tuntui hyvältä, sillä kukaan ei voi tehdä asialle mitään. Hän on sen suhteen hyvässä tilanteessa.”

”En ole ensimmäinen manageri tässä tilanteessa. Luulen hänen olleen kausikortin haltija.”

”Se oli osittain myös minun syytäni. En olisi saanut reagoida millään tavalla. En kuitenkaan sanonut mitään pahaa. Näytin vain, etten ollut kovin iloinen siitä mitä hän jatkuvasti sanoi.”

Voitto oli Swansean kannalta erittäin tärkeä, sillä nuo kolme pistettä toivat walesilaiset jo kolmen pisteen päähän putoamisviivan paremmasta puolesta.