Kloppin mukaan City voi tulla otteluun ykkösmyrskyn lailla

Liverpool kohtaa Manchester Cityn vierasottelussa Mestarien liigassa. Liverpool voitti kaksi osaisen otteluparin ensimmäisen osan kotikentällään 3-0. Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan ottelupari on kaikkea muuta kuin pelattu. Saksalaisen mukaan Cityllä on kykyä luoda todellinen ukkosmyrsky Liverpoolin niskaan.

”Näin Cityn ja Unitedin välisen ottelun viikonlopulta. Ensimmäinen puoliaika oli yksi parhaista puoliajoista, joita olen ikinä nähnyt. City oli ukkosmyrsky”, Klopp kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Sitten toisella puoliajalla ensimmäisen maalin jälkeen, toinen joukkue sai rytmistä kiinni ja toinen menetti sen. Ottelu muuttui.”

”En voi sanoa pojille, että tehkää maali aikaisin. Tai voin, mutten usko siitä olevan juurikaan apua.”

”Meidän on ajateltava asiaa jalkapalloilulliselta kannalta. Mitä meidän on tehtävä ja missä meidän on tehtävä se. Pojat tiesivät ensimmäisen ottelun jälkeen tämän olevan vasta puoliaika. Olemme johdossa, mutta ei sen enempää.”

Manchester Cityn managerille Pep Guardiolalle Klopp on erittäin haastava vastustaja. Kaksikko on kohdannut 13 kertaa, joista Klopp on vienyt seitsemän ottelua joukkueensa nimiin. Kukaan toinen manageri ei ole pystynyt samaan Guardiolaa vastaan.