Kloppin mukaan Liverpoolilla on edelleen paljon töitä edessä

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi ottelun jälkeen, ettei otteluparia ole vielä taputeltu. Liverpool kaatoi Manchester Cityn hienosti 3-0, mutta jatkopaikka vaatii vielä paljon töitä. Kotijoukkue murskasi Cityn käytännössä ensimmäisen 31. minuutin aikana, jolloin joukkue teki kaikki ottelun maalit. Manchester City on hallinnut Valioliigaa mielin määrin, muttei pystynyt vastaamaan Liverpoolin vahvaan esitykseen ensimmäisessä ottelussa. Liverpool on myös Valioliigassa ainoa Cityn voittanut joukkue.

”Voitimme maailman parhaan joukkueen, joten se oli todella hyvä esitys meiltä”, Klopp kertoi ottelun jälkeen.

”En ole kuitenkaan kiinnostunut esityksen hyvyydestä. Tässä kilpailussa on kyse seuraavalle kierrokselle etenemisestä. Me emme ole vielä seuraavalla kierroksella. Siitä voidaan puhua lisää seuraavan ottelun jälkeen.”

”Meidän täytyy tehdä vielä helvetillisesti töitä.”

”Tänään ottelu oli puoliajalla 3-0. Pukukopissa kukaan ei juhlinut puoliaika tulosta. Nyt on täsmälleen sama tilanne. Tämä ottelupari kestää vähintään 190 minuuttia.”

Liverpool sai voittonsa ansioista loistavat lähtökohdat ensi tiistaina pelattavaan toiseen osaa. Manchester City pystyy kotikentällään varmasti antamaan tasaisemman vastuksen. Liverpool on parantanut puolustuspelaamistaan huomattavasti ja se saattaa olla tässä otteluparissa ratkaiseva asia Liverpoolin eduksi.