Advertisement

Kompany: ”Valioliigan on oltava prioriteettimme”

Manchester City kärsi Liverpoolin vieraana Mestarien liigassa karvaan 3-0 tappion. Joukkueet kohtaavat uudestaan toisessa osassa ensi tiistaina. Tähän väliin joukkueella on edessään Manchesterin derby Unitedia vastaan. City varmistaisi voitolla Valioliigan mestaruuden. Tämän on Cityn kapteenin mukaan oltava myös joukkueen ykkösprioriteetti.

”Meillä on yksi mahdollisuus Mestarien liigassa hoitaa homma kotiin. Valioliigassa meillä on useita mahdollisuuksia”, Kompany kertoi Sky Sportsille.

”Me teemme Valioliigasta prioriteettimme seuraavaksi kolmeksi päiväksi. Tilanne ei ole koskaan ollut tällainen. Pelaat liigaa ja sen jälkeen menet yleensä lomalle. Nyt tilanne tuntuu erilaiselta.”

”Mitä ikinä tapahtuukaan lauantaina, tulemme ottamaan ottelun vakavasti. Tiedämme kuinka tärkeä Mestarien liiga on kannattajillemme. Lauantain jälkeen meillä on siinä keskeneräisiä asioita.”

”Manchester Cityssä ei ole ensimmäistäkään ihmistä, jonka mielestä tilanne olisi ohi. Ei ainuttakaan. Meidän on elettävä tämän tuloksen kanssa, mutta se tekee jalkapallosta niin erityistä.”

Manchester City on hävinnyt kuluvalla kaudella Valioliigassa vain yhden kerran. Tuo tappio tuli myös Liverpoolille. Se saa nyt ensimmäisen mahdollisuuden Valioliigan mestaruuden varmistamiseen ja haluaa varmasti voittaa sen paikallisvastustajansa kustannuksella omalla kotikentällään. Manchesterin derby pelataan tulevana lauantaina klo 19 Suomen aikaa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom