Advertisement

Kyle Walkerin mukaan City haluaa olla yksi kaikkien aikojen joukkueista Valioliigassa

Manchester City varmisti Valioliigan mestaruuden viisi kierrosta ennen sarjan päättymistä. Cityn kesällä 45 miljoonalla punnalla hankkima puolustaja Kyle Walker kertoo seuran haluavan olla yksi kaikkien aikojen parhaista joukkueista Valioliigassa. Pelaajan mukaan joukkueella on kuitenkin tuohon vielä runsaasti matkaa kuljettavanaan.

”Meillä on vielä paljon varaa parantaa”, Walker kertoi BBC Radio 5 Livelle.

”Olen lukenut joitain artikkeleita, joiden mukaan meidän on voitettava pokaaleita jatkuvasti vuosien saatossa, ennen kuin meidät voidaan laittaa suurten joukkoon.”

”Jokainen meistä haluaa olla yksi parhaista joukkueista Valioliigassa. Jos keskitymme vain omaan tekemiseemme, niin voimme joukkueena saavuttaa suuria asioita.”

”Liverpool-ottelu osoitti meille, ettemme ole täydellinen joukkue vielä.”

Walker kertoi myös hieman seuran managerin Pep Guardiolasta.

”Jokaisella managerilla on omat tapansa nähdä asioita. Meidän pomomme on erityinen.”

”Hän on voittanut kaiken, mitä haluat voittaa. Pukuhuoneessa kolmea ihmistä lukuun ottamatta kukaan ei ole voittanut Mestarien liigaa. Hän on voittanut sen useasti, joten hänen filosofiaansa on kuunneltava.”

”On kyse yksityiskohdista ja pienistä asioista, jotka muut managerit luultavasti ohittavat. Hän painottaa näitä asioita toistuvasti uudestaan ja uudestaan. Se on näkynyt meidän peliesityksissämme.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom